iger4o 0 #1 Публикувано 20 Ноември, 2017 Някой може ли да каже за какво са червения диод и това отдясно на него за какво са? Също така как се вади проклетия пепелник. Пише пуш ъп ама ме е страх да не счупя нещо. Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #2 Отговорено 20 Ноември, 2017 Най-вероятно ,червения диод е за допълнителната аларма, а бутончето до него, сигурно е пак за алармата (предполагам да променя звука нещо - нещо от типа тих режим). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #3 Отговорено 20 Ноември, 2017 Относно пепелника - буташ капачето по посока на стрелките и вадиш чашката на пепелника. Два отделни елемента са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batvan 17 #4 Отговорено 20 Ноември, 2017 Бутончето ( ако е свързано с алармата) е за обучаване на ново дистанционно. Трябва да се проследи кабела къде отива. Ако е в алармата е по добре да се изключи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #5 Отговорено 21 Ноември, 2017 Така, след като огледах под таблото верно има някакъв кобра модул, а копчето ще го видя като отида да извадя втори ключ. Може ли някой да даде един линк с правилния ключ заготовка или парт номер на такъв оригинален? Относно пепелника сигурно трябва да си намеря туториал че не мога да се оправя. Снимка някой? Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #6 Отговорено 21 Ноември, 2017 Миналата седмица бях в бултрако да питам за парктроник сензори, понеже имам 4ри неработещи малко ме изпънаха с цена от 400 лв за бройка. Исках да питам няма ли китайски аналози на по тънки цени? Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #7 Отговорено 21 Ноември, 2017 Датчиците за парктроника нямат аналози, само оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #8 Отговорено 21 Ноември, 2017 На оригинални, втора употреба им искат по 100/120 лв. В Ибей , нови вървят по 20/50 лв. - потърси и поръчвай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #9 Отговорено 22 Ноември, 2017 Миналата седмица бях в бултрако да питам за парктроник сензори, понеже имам 4ри неработещи малко ме изпънаха с цена от 400 лв за бройка. Исках да питам няма ли китайски аналози на по тънки цени? Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk Тук може да ги видиш номерата и цените да си потърсиш от 30$ на сензор. https://www.ilcats.ru/honda/?function=getParts&model=ACCORD+TOURER&doors=5&transmission=5AT&startDate=2003&endDate=2015&date=2013&complectation=2.4+EXECUTIVE&engineCode=K24Z3&type=171&npl=17TL4C01®ion=KG&group=3&subgroup=B__1350 Малко ми е странно четири датчика от едната страна само да не работят.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #10 Отговорено 23 Ноември, 2017 Виж тук Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/rmieYBFV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #11 Отговорено 23 Ноември, 2017 Тук може да ги видиш номерата и цените да си потърсиш от 30$ на сензор. https://www.ilcats.ru/honda/?function=getParts&model=ACCORD+TOURER&doors=5&transmission=5AT&startDate=2003&endDate=2015&date=2013&complectation=2.4+EXECUTIVE&engineCode=K24Z3&type=171&npl=17TL4C01®ion=KG&group=3&subgroup=B__1350 Малко ми е странно четири датчика от едната страна само да не работят.. Два отпред, два от зад всичките от лявата страна.А всичките сензори еднакви ли са? Изпратено от моят Nexus 5X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iger4o 0 #12 Отговорено 23 Ноември, 2017 Виж тук Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/rmieYBFV Този е за CRV не съм сигурен че ще стане. И до колкото мога да видя от руския сайт. Всичките сензори са еднакви само задържащите планки на задните два централни са различни. Мерси за линковете, много са полезни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #13 Отговорено 24 Ноември, 2017 Принципно би трябвало да са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #14 Отговорено 25 Ноември, 2017 (Редактирано) Коренно различни са, както по формата, така и по окабеляването.. Редактирано 25 Ноември, 2017 от ВесКо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове