Маббаа 1 #1 Публикувано 5 Ноември, 2017 Не работеше още като купих колата, проверихме всички бушони след като прочетох в форума, че може да е от бушон. И след като изгледох един клип за разпознаване взе че тръгна. Но не както исках аз, работеше но с подложка от хартийка.Дадох го на приятел който се занимава с електроника, да го погледне, погледна го и спря на цяло. Как то и да е въпроса ми е знае ли някой на каква честота са нашите дистанционни. Има 3 честоти, 440 /330 / 315 мегахерца, ако знае някой да ми помогне. Целта е да си поръчам от китайски сайт, където са по евтини. В БГ ги има с предложения за 100 лв, а в китайския сайт излизат 25. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 5 Ноември, 2017 Почти си уцелил за честотата , ама .....има само 434 и 315 . Твоето е на 434 защото 315 е за Америка. 90% съм убеден че китаеца няма да изпрати дистанционно което е за HRV. Намери си втора употреба и по същият начин си го обучи. Има и много колеги които слагат аларми и не си ползват оригиналните дистанционни . Може някой да си го предложи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #3 Отговорено 5 Ноември, 2017 Това за предложението е хубава идея, ако има някой и иска да го продаде. Честотите наистина са 3 и предложенията на китайката са за Харви. Специално от сайта който пазаруваме , за какво се сетиш.Благодаря за инфото,ако се наложи ще търся на 434, . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #4 Отговорено 11 Ноември, 2017 Колега , би ли споделил китайският сайт , че и аз отдавна си търся дистанционно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #5 Отговорено 14 Ноември, 2017 https://www.aliexpress.com/item/H1-Halogen-Car-Auto-Headlight-Bulb-Socket-Holder-33116-SD4-961-33116SD4961-Fit-For-Honda-CR/32776153971. единия е този, на него намерих и фасунгите за къси и дълги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #6 Отговорено 15 Ноември, 2017 https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 а това е и дистанционното, на 433 мх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 15 Ноември, 2017 https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 а това е и дистанционното, на 433 мх. Ха , както си и мислех , поръчай си го и после в раздел продавам. Или си го пазиш когато си купиш модел Хонда който отговаря на този ключ който си дал за пример. Това : https://www.aliexpress.com/store/product/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-for-Accord-CR-V-HR-V-Fit-City-Jazz/3199093_32832345572.html?spm=2114.12010612.0.0.4e9cb0b6eJhhHt по бих се съгласил да стане, но реално не може да се ползва накрайникът ( металната част ) понеже твоята е друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #8 Отговорено 16 Ноември, 2017 Варианти те са 2https://www.aliexpress.com/item/Car-Key-Case-Remote-Key-with-Chip-ID46-433-MHz-Buttons-Key-Entry-Fob-for-Honda/32781985854.html?shortkey=6j6nUBZn&addresstype=600 https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 ако стане ако не , ще си играе внучето с него. А за желязото към ключа се сваля колега, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 16 Ноември, 2017 А за желязото към ключа се сваля колега, Значи , когато станеш Ключар , тогава може да си ми колега . А за желязото как мислиш???? Дали се сваля или не , според МЕН и според Теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #10 Отговорено 16 Ноември, 2017 Варианти те са 2https://www.aliexpress.com/item/Car-Key-Case-Remote-Key-with-Chip-ID46-433-MHz-Buttons-Key-Entry-Fob-for-Honda/32781985854.html?shortkey=6j6nUBZn&addresstype=600 https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-Suit-for-Honda-CE0891-HLIK-1T-Accord-Element-Pilot-CR-V-HR/32832409864.html?shortkey=J7juu26b&addresstype=600 ако стане ако не , ще си играе внучето с него. А за желязото към ключа се сваля колега, Благодаря за линка! Живи и здрави като дойдат ще кажеш дали стават. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #11 Отговорено 17 Ноември, 2017 Не знам какъв ключар си , но ако не си пипал такова дистанционно е по хубаво да не даваш акъли.Колега съм ти като водач на ХРВ , другото си далече от мен приятелю. Аз съм майстор с 35г стаж, и в сферата на електриката и бялата техника.За да се запишеш при мен ти трябват връзки.. Син ми е инж. по електроника и той ми ги поръча защото знае перфектно английски. И аз му се доверявам, знаеш ли защо, защото съм платил за образованието. А ти можеш само да се чешеш там където не те сърби. Ако си имал случай поръчал си и не е станало, тогава кажи, колеги не става не се хабете, А ти като лисицата с гроздето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #12 Отговорено 18 Ноември, 2017 Извиням се много . Поднасям ви моите най искрени и чувствени извиниения и моля да бъдат приети . Да бъда извинен за моето невежество и намесване в материя , непозната за някой като мен , който нищо не разбира понеже не е платил за да се научи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #13 Отговорено 19 Ноември, 2017 Каквато и ирония да влагаш си е твой проблема. Мисля че всеки един потребител, в сайта ако знае нещо и го е изпробвал лично и иска да го сподели е хубаво.А да се хилиш и да ха хакаш не е никак честно, Затова всички са тук да пишат и да питат и да обменят опит. А ти само се правиш на велик и се подхилкваш, Толкова ти е възпитанието , А то не може да се купи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 19 Ноември, 2017 Малко да посмекчим тона, че да не минавам с гумичката.Темата е хубава. Колегата Доцев има огромен опит и може да се вярва на това ,което споделя.Помагал е многократно. Не знам какъв ключар си , но ако не си пипал такова дистанционно е по хубаво да не даваш акъли.Колега съм ти като водач на ХРВ , другото си далече от мен приятелю. Аз съм майстор с 35г стаж, и в сферата на електриката и бялата техника.За да се запишеш при мен ти трябват връзки.. Син ми е инж. по електроника и той ми ги поръча защото знае перфектно английски. И аз му се доверявам, знаеш ли защо, защото съм платил за образованието. А ти можеш само да се чешеш там където не те сърби. Ако си имал случай поръчал си и не е станало, тогава кажи, колеги не става не се хабете, А ти като лисицата с гроздето. Колега,...колега като водач на Харви, като инженер и като майстор. Не давай етикети. Това е образовние ,което и след 50 години стаж няма да придобиеш. Тук важи правилото помагай ,за да ти помагат.Помагай отговорно. Абсолютно съм сигурен ,че ще ме разбереш правилно след като започна автобиографията си с АЗ съм..... Нека ние решим какъв си на база темите ти, постовете и отговорите ти. Можеш да започнеш да помагаш примерно като ми намериш дъмп за епром на микровълнова за вграждане ,схема и диагностичен лист. Това ще ти отнеме не повече от 30 мин работа . Като имам твоята помощ,ще отида при колегата Доцев ,ще му ползвам апаратурата за десетки хиляди левове и ще пусна тъпата печка,която никой сервизен масйтор в Русе не можа да диагностицира. Така работи форумът....помагаме си. След това ,аз лично ще ти сложа етикет "Майстор" над аватара и ще получиш първия си положителен рейтинг. Приятни моменти тук и приеми поста ми с усмивка. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #15 Отговорено 19 Ноември, 2017 Много правилно,подкрепям добрия тон,който може да помага. Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin88 1 #16 Отговорено 20 Ноември, 2017 Здравейте.Следя темата ,защото и аз имам същият проблем с дистанционното за централното закл.Интересува ме някой в крайна сметка поръчал ли е от китайският сайт такова и с какви впечетления е останал.Относно моето дистанционно,след поглед от ключар и замерване на каква честота работи не показа нищо.Лампата свети но на уреда не показва честотата.Благодаря и поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #17 Отговорено 20 Ноември, 2017 Почти си уцелил за честотата , ама .....има само 434 и 315 . Твоето е на 434 защото 315 е за Америка. 90% съм убеден че китаеца няма да изпрати дистанционно което е за HRV. Намери си втора употреба и по същият начин си го обучи. Има и много колеги които слагат аларми и не си ползват оригиналните дистанционни . Може някой да си го предложи. Колега,употребявано дистанционно почти съм убеден,че няма да стане защото е кодирано от компютъра на друг автомобил.Най грубо казано при всяко заключване или отключване дистанционното получава различен от предишния код за следващата операция.Трябва да си вземеш ново дистанционно и да си го обучиш на твоя компютър за да работи.Казвам всичко това от личен опит,защото купих две използвани дистанционни и двете не се програмираха да заработят на автомобила ми и сега чакам да пристигне трето ,което е ново от Китай.Старите две са ми ненужни,но Хондата ми е ЦРВ,ако все пак проявяваш интерес ги подарявам.Повече на лични. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #18 Отговорено 20 Ноември, 2017 Пане професоре чест и почитания, но не аз се заяждам. Ако някой е пробвал с купено от китай дистанционно да каже. Това съм и писал в самото начало.Моето което в момента пътува са България като дойде и пробвам ще кажа. Това е поръчах си и фасунги за късите . И те може да не станат . не е голяма работа, ще се набутам и толкоз. Иронията не е моя. А дали ще ме изтриеш или не се тая Професоре. Не ми пука , жалкото е че всичко в Бг явно взе да става , така. Ако не слушаш ще те накажа. Нищо лично , дано да ме разбереш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #19 Отговорено 20 Ноември, 2017 Не става въпрос за дистанционното,а за тона ти и отношението. Аз не трия хора,а нелепи постове .Администраторите трият хора... Няма кой да ти каже нищо за дистанционното,защото китайците си менят продукцията и качеството всяка минута.20 търговеца...20 различни продукта. Последния път пратиха реле за мигачи,което беше празно и ми предложиха да ми възстановят 50% заради неудобството.Изобщо не се усъмниха ,че кутийката е празна.... Идея нямаш как стоя нещата в БГ форумите. Първо четеш правилата и после не ги нарушаваш. С регистрацията си вече си се съгласил с тях.Сърдиш се ,защото си мислиш .че си уникален и задължително някой трябва да ти отговори.Търсачката не е за мен...за теб е.Ако тя не ти свърши работа ползвай Гугъл. Конкретно за проблема ти. 50/50 % китаеца е уцелил кодировката и честота. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #20 Отговорено 21 Ноември, 2017 Не знам къде видя че се сърдя. И не искам никакво внимание, ако знае някой казва ако не здраве да е. Казах ти дойде ли дистанционното , ако дойде ,казвам дали работи или не и си вдигам багажа. Зевзек съм и се смея над нещата. Не ми пука кой какво мисли . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #21 Отговорено 21 Ноември, 2017 Ако на всички врати има работещи ел. машинки за заключване/отключване,срещу 60лв. монтирам модул за дист. закл./откл. с две дистанционни! Ако пък на шофьорската врата няма такава машинка цената е +20лв! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #22 Отговорено 13 Декември, 2017 На 16.11.2017 г. at 22:19, rangel111 написа: Благодаря за линка! Живи и здрави като дойдат ще кажеш дали стават. Сега разгледах пак линковете и видях , че от първият има 3 поръчки за България и са направени между 4–ти октомври и 14–ти ноември. Явно доставките се бавят много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #23 Отговорено 3 Януари, 2018 (Редактирано) Прекалено се забавиха, и за фасунгите , стават и са на далавера. За 16 лв, 4 броя.Колкото до дистанционното нещо не се получи. Поръчахме този модел. Не става, но здраве да е. За фасунгите в БГ една само е 20 лв. Редактирано 3 Януари, 2018 от Маббаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #24 Отговорено 20 Януари, 2018 На 3.01.2018 г. at 17:17, Маббаа написа: Прекалено се забавиха, и за фасунгите , стават и са на далавера. За 16 лв, 4 броя.Колкото до дистанционното нещо не се получи. Поръчахме този модел. Не става, но здраве да е. За фасунгите в БГ една само е 20 лв. Здраве да е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #25 Отговорено 13 Юни, 2018 Колеги, ползвам темата за да помоля някой да постне стъпките за обучаване на дистанционно за HR-V то, бях го намерил някъде, но сега не мога. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #26 Отговорено 13 Юни, 2018 Същата като при останалите модели. Даваш контакт. Натискатискаш бутон на дистанционното. Връщаш от контакт. Пак даваш контакт , пак натискаш бутон на дистанционното и така още 2 пъти , и при натискането на дистанционното 4-я път , вратите ще се заключат и отключат. след което пак натискаш бутон на дистанционното пак штракват вратите , връщаш от контакт и трябва да работи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #27 Отговорено 13 Юни, 2018 Преди 7 часа, zmiata29 написа: Колеги, ползвам темата за да помоля някой да постне стъпките за обучаване на дистанционно за HR-V то, бях го намерил някъде, но сега не мога. Благодаря предварително! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове