nedkky 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2017 Здравейте колеги,имам проблем със CD-то.Записвам диск CD диск от компютъра,вкарвам го в колата и ми дава грешка (ERROR).Моля,ако има някакъв начин за записване на диска да ми кажете...И ако трябва да е някакъв определен диск.Благодаря много,лек ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 16 Октомври, 2017 mp3 формат ли го записваш? Пробвай Audio CD. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #3 Отговорено 16 Октомври, 2017 И при мен стана така и си взех yatour,и се родих. Изпратено от моят SM-G388F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #4 Отговорено 16 Октомври, 2017 Силно препоръчвам записа на дисковете да се прави на най-ниската скорост. CD-то на седмицата не е предвидено да чете записвани дискове, но е възможно да ги чете ако са правени на читава записвачка и на ниска скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 16 Октомври, 2017 Записваш на най-ниската скорост която ти позволява ,ползваш качествена подложка -диск,и задължително отбелязваш да се финализира диска след записа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #6 Отговорено 29 Юни, 2018 Колеги и при мен онзи ден се получи така с тази разлика че вече cd-то не иска да прочете никакъв диск дори и тези които са вървели. Изписа ми cd err и изкара диска и повече не иска никакъв диск. Как мога да го разреша проблема. Не съм с навигация и системата не е премиум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #7 Отговорено 29 Юни, 2018 @pantany Можеш да си решиш проблема с един Yatour. Моето CD също така се развали от нищото - даде CD ERR и до там. Купих си Yatour, сложих го и всичко е 6. Пускам си директно MP3 от флашка (имаш възможност и за AUX и дори Bluetooth, ако си закупиш модула) и поддържа папки. Няма загуба на качеството на музиката. Слага се лесно - сваляш конзолата и отдолу имаш изход за дигитален ченджър (за това съм сигурен за хонди с премиум системата, но не знам при теб как ще е). Ако се решиш да взимаш джаджата, търси задължително да е за Honda, защото имат значение. О да, и да не забравя, че е съвместимо с мултиволана и бутоните на CD-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #8 Отговорено 29 Юни, 2018 И аз го мисля това, но ме притеснява, че yatour симулира чейнджър, а при мен стана така, че като натисна копчето cd/aux не се случва нищо вече, остава си на радио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #9 Отговорено 29 Юни, 2018 Не, Yatour си излиза съвсем отделно, не симулира. Когато е включен на радиото ти пише CDC. При мен имам CD ERR и след него идва CDC, което е от Yatour-а. Не мисля, че има от какво да се притесняваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #10 Отговорено 29 Юни, 2018 (Редактирано) Мерси много колега. Yatour-a ще е варянта Редактирано 29 Юни, 2018 от pantany Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #11 Отговорено 29 Юни, 2018 (Редактирано) Много добър избор колега. Имай на предвид само, че когато музиката ти идва от флашка, има начин на записване и формат на флашката. Ето линк как се записва за да може да прочете файловете правилно: http://www.ycarlink.com/my_41/USB SD Usage.htm Редактирано 29 Юни, 2018 от kalin.zlatarov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #12 Отговорено 1 Юли, 2018 Аз имам лек проблем с Bluetooth модула на този Yatour. Понякога има леко нарушено качество, сякаш не работи добре с определени bitrates, но все още не съм изтествал къде е точно проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове