nedi_vision 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2017 (Редактирано) Здравейте, имам проблем с малкото информационното табло над духалките, свети си, но не изписва данни и работи от време на време. Някой да е има проблем и да го е разрешил? Или поне да знае как се разглобяват пластмасите, за да се стигне до него? Колата е Accord 2005 с навигация. Благодаря! Редактирано 8 Октомври, 2017 от nedi_vision Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 8 Октомври, 2017 Това ли имаш предвид? https://www.drive2.ru/l/473983795767279780 Стига се много лесно до него. С 2 криви лимбоса. Навираш ги в долните ъгли на въздуховодите и издърпваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #3 Отговорено 8 Октомври, 2017 За същото да. Роботи когато то си иска, а в сервиза ми казаха 970лв да ми го оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 8 Октомври, 2017 Какви 970лв. Мойто го свалиха презапоиха всички крачета/платки не знам какво точно и вече три години си работи. Цената беше около 50-60лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 8 Октомври, 2017 Ако си го свалиш сам, което е елементарно и го занесеш на сервиз ще ти вземат 20-30лв. Презапояват всички крачета на дисплея и задължително на буксата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #6 Отговорено 8 Октомври, 2017 Може ли да попитам къде са ти поискали 970 лв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #7 Отговорено 9 Октомври, 2017 В представителството на Хонда в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #8 Отговорено 9 Октомври, 2017 В представителството на Хонда в Пловдив. Разсмя ме. Там съм ходил 2 пъти. Един път за recall на пиро патрона и веднъж за диагностика. Предложението им след диагностика беше 10 пъти по-скъпо от твоя дисплей. http://forums.hondabg.com/uploads/gallery/album_2199/gallery_31251_2199_681683.jpg Бягай далече от там. Всеки ден минавам покрай тях, ако има как ще карам в насрещното за да съм по-далече. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #9 Отговорено 9 Октомври, 2017 :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #10 Отговорено 9 Октомври, 2017 В представителството на Хонда в Пловдив.Там поялника е със златен припой!☺ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #11 Отговорено 9 Октомври, 2017 Абе за тия пари предполагам ще му сложат нов, ако искат толкова пари за да го запоят заслужат да им пратиш телевизия да ги снима и да ги пита на базата на какво ги искат тия пари.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #12 Отговорено 9 Октомври, 2017 В официалните представителства не ремонтират, там подменят с ново, в много редки случай с различно от ОЕМ. За това е и такава цената. За мен решението е да намери читав техник на електроника. Да си го свали, че да не може да му отговорят, ние с авто не се занимаваме. Сваля се точно за 5 минути. Захванат е с 2 винта за капака. Вече ако случайно нещо друго е проблема (което ме съмнява) тогава варианта е да търси втора употреба дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #13 Отговорено 9 Октомври, 2017 Може ли малко повече подробности как да го сваля? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #14 Отговорено 10 Октомври, 2017 Има клипчета в ютуб. Изпратено от моят SM-G388F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #15 Отговорено 10 Октомври, 2017 Ето това те очаква. http://www.civinfo.com/wiki/index.php?title=Install_Xcarlink_in_2007_Accord Виж първите 4 снимки. Аз ти предлагам да го направиш ето така: https://photos.app.goo.gl/JbzrXQrjc1XDYUHk2 Взимаш 2 лимбоса. Навираш ги в 2-та края където съм показал на снимката и внимателно издърпваш. Постели си една кърпа на таблото. След като издърпаш гонрия панел, постави го на кърпата да не си драскаш таблото. Дисплея се държи на 2 винта и буксата. Не е необходимо да разкачаш всички букси. Само тази на дисплея. Задължително с магнитна отверка или залепен магнит. Изпуснеш ли винта при въздуховодите, няма вадене. Става за 5мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #16 Отговорено 10 Октомври, 2017 Само да добавя,че има щипки и странично в двата края към стъклото отпред.Там се повдига нагоре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #17 Отговорено 15 Октомври, 2017 Благодаря колеги за помощта, оправих си дисплея, по съветите ви, сам за не повече от 10-15 мин работа. Сега всичко работи перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #18 Отговорено 21 Октомври, 2017 (Редактирано) След настройване на часовника от навигацията не се синхронириза с дисплея над таблото и двата часовника показват различно време. Някой да знае как се оправя? Редактирано 21 Октомври, 2017 от nedi_vision Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_rz 3 #19 Отговорено 1 Ноември, 2017 Ето това те очаква. http://www.civinfo.com/wiki/index.php?title=Install_Xcarlink_in_2007_Accord Виж първите 4 снимки. Аз ти предлагам да го направиш ето така: https://photos.app.goo.gl/JbzrXQrjc1XDYUHk2 Взимаш 2 лимбоса. Навираш ги в 2-та края където съм показал на снимката и внимателно издърпваш. Постели си една кърпа на таблото. След като издърпаш гонрия панел, постави го на кърпата да не си драскаш таблото. Дисплея се държи на 2 винта и буксата. Не е необходимо да разкачаш всички букси. Само тази на дисплея. Задължително с магнитна отверка или залепен магнит. Изпуснеш ли винта при въздуховодите, няма вадене. Става за 5мин. Втория линк който си дал не работи - ако може,качи го отново . Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #20 Отговорено 1 Ноември, 2017 Затрил съм я от гугал, за това я няма. На снимката съм показал как с (л)имбусен ключ се изважда горната конзола. Навираш 2 (л)имбуса в най-долната част на въздуховода и издърпва докато излезе конзолата. Така не нараняваш нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #21 Отговорено 2 Ноември, 2017 След настройване на часовника от навигацията не се синхронириза с дисплея над таблото и двата часовника показват различно време. Някой да знае как се оправя? Колко е различно времето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedi_vision 0 #22 Отговорено 5 Ноември, 2017 Всичко е оправено. Багодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове