Gancho 0 #1 Публикувано 29 Август, 2017 Honda CR-V 1997 2.0 128 коня. Каква марка хидравлична течност трябва да се налива? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 29 Август, 2017 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #3 Отговорено 29 Август, 2017 А кога? Нямам идея през колко време трябва да се сменя. Симптоми-цвят, тиня, парцали, по кое горе-долу се познава, защото и аз имам идея, че трябва да я сменя. Също така колко поема помпата+резервоарчето. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gancho 0 #4 Отговорено 6 Септември, 2017 Ако не се знае каква е хидравличната течност и се налее друга проблем ли ще е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Green147 17 #5 Отговорено 20 Септември, 2017 Днес си купих цял литър за 40 лева, а долях само 50 мл. Ако на някой му трябва HONDA PSF-S: de_lazol@abv.bg 0898370272 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #6 Отговорено 22 Септември, 2017 Отговарям на всички едновремено, не е проблем да се долее друга ако не се знае ква е вътре, няма признаци колко е стара, може да е на 1 час и да е черна, може да е на 5 години и да си е свежа всичко зависи на къв хал е системата, ако ви мързи да я сменяте по сложния начин я сменяите по мързеливия, купувате едно шише източвате казанчето и доливате, карате 1-2 дена или 1-2 часа, може и 5 минути, пак източвате казанчето и пак наливате нова, така до де ви свърши бутилката, квото и да е ще е по добре от старата течност, ще сте опреснили голяма част от нея. По спомен събира 600 грама цялата. Така ако си я опреснявате на 2-3 год или повече няма да имате дертове, не че иначе ще имате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #7 Отговорено 25 Септември, 2017 Този отговор ми е достатъчен! Благодаря на Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #8 Отговорено 25 Септември, 2017 Възможно ли е да се долее хидравличната течност с Honda ATF,ще има ли проблем ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #9 Отговорено 26 Септември, 2017 ATF не е нещо извънземно като течност с каквато и да я омесиш нищо няма да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #10 Отговорено 1 Ноември, 2017 Някой може ли да каже какъв цвят е тази PSF-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #11 Отговорено 1 Ноември, 2017 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MITKO70 5 #12 Отговорено 9 Ноември, 2017 Някой може ли да каже какъв цвят е тази PSF-S Цвета е горе долу като на олио,на мен ми доляха и си платих колкото излезе в сервиза за Хонда-Горубляне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #13 Отговорено 11 Ноември, 2017 Благодаря за информацията. Моето явно е сменено,синьо е. А колко събира система? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове