mcd 27 #1 Публикувано 5 Юли, 2017 Здравейте Някой знае ли максималния поддържан размер и форматите на USB drive? Пробвах с 8 gb флашка и 8 gb card reader USB3 (FAT32) и работят, но имам ADATA 32GB USB3 флашка, която не иска да я чете. Прообвах с FAT32 и NTFS никаква разлика. Някой ако може да сподели ръководство за Premium Audio системата ще съм му благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #2 Отговорено 5 Юли, 2017 В моята кола съм боднал една флашка 32GB, на която има около 1000 песни и работи безпроблемно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #3 Отговорено 5 Юли, 2017 Какъв модел е? USB2 или 3? FAT32 ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #4 Отговорено 6 Юли, 2017 Аз ползвам USB2 8GB. На FAT32 - работи, на NTFS - веднага казва, че е неразпозната... Явно не може да е NTFS, но то пък и няма смисъл да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #5 Отговорено 6 Юли, 2017 (Редактирано) Да аз съм писал че и при мен USB2/3 на 8gb работи на FAT32. Доколкото намерих из нета Хондата само FAT32 поддържа. Гледах че на ADATA-та поради някаква причина партишъна не беше праймъри. Сега я репартишъннах и форматирах пак на FAT32 и се надявам да тръгне. После ще тествам и ще пиша. Явно и 32gb е максимума защото в някакъв чужд форум единия пич пишеше че е вързал хард диск и не тръгнал, но като му направил партишън 32гб сработил, но в книжката пише да не се връзва хард диск или усб хъб. Кофти че има лимит, но 32Gb са сравнително добре. Редактирано 6 Юли, 2017 от mcd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #6 Отговорено 6 Юли, 2017 Ограничението най-вероятно е 500 милиампера захранване през USB. Ако вържеш нещо с по-висока консумация, можеш да изгориш USB порта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #7 Отговорено 6 Юли, 2017 Повече трябва да е.. спокойно си зареждам телефона.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 6 Юли, 2017 USB-тата по плеърите са масово по 1А. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzmeq 19 #9 Отговорено 6 Юли, 2017 Здравей колега, при мен 32 GB флашка на Transcend работи без проблем. Просто имай предвид, че всичко що е над 100 броя в папка (101, 102 и т.н. песни) плейъра не го разпознава и просвирва само до стотната песен - поне при мен е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #10 Отговорено 6 Юли, 2017 Тествах и сработи - явно заради това, че партишъна не е бил праймъри е бил проблема. Не знам как е станал екстендед изобщо - може би телевизора нещо я е направил, защото той си ги форматира къстъм, за да може да записва, а бях му тествал функцията за запис със нея. Та сега, ако сменя и говоителите на нескопосаното аудио всичко ще е ток. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове