Sami 1 #1 Публикувано 6 Юни, 2017 (Редактирано) Само при мене ли е така, има ли някакъв начин да мога да влезна във форума? и съм до там? Редактирано 6 Юни, 2017 от Sami Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 6 Юни, 2017 И на мен се получава често. Най-лесния начин е tapatalk. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #3 Отговорено 6 Юни, 2017 (Редактирано) Пробвай да напишеш: www.hondabg.com в лентата горе! И ако стане си отметни този адрес, а не препратката. Редактирано 6 Юни, 2017 от Vancho 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 7 Юни, 2017 Просто му дай настройка за настолни.. . И после вкарай адреса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sami 1 #5 Отговорено 7 Юни, 2017 Пробвай да напишеш: www.hondabg.com в лентата горе! И ако стане си отметни този адрес, а не препратката. Да благодаря много, така се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #6 Отговорено 25 Юни, 2017 При мен има същия проблем. Това е от форума - не от телефоните ви. Моля админите да си погледнат редайректа към тапатолк или просто да го махнат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 25 Юни, 2017 При първия редирект просто затваряш таба или връщаш назад. При следващото отваряне ще е ок. Има хора, които ползват Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #8 Отговорено 25 Юни, 2017 Не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #9 Отговорено 25 Юни, 2017 (Редактирано) Линковете, към която и да е тема, дадени в този форум, водят до това, което колегата показва. Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk Редактирано 25 Юни, 2017 от Legal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #10 Отговорено 25 Юни, 2017 Ако става въпрос за линковете от Гугъл съм съгласен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #11 Отговорено 27 Юни, 2017 Това не е от тапатолк, а от някакви реклами защото урлто е: http://forums.hondabg.com/mobiquo/smartbanner/ads.php?referer=http%3A%2F%2Fforums.hondabg.com%2Findex.php%3Fshowforum%3D30&code=6e25e34fb2cabde22daf86cf94be5372&board_url=http%3A%2F%2Fforums.hondabg.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #12 Отговорено 27 Юни, 2017 Потърсете името на някоя тема индексирана от гугъл и пробвайте да отворите линк от резултатите. (към админите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #13 Отговорено 27 Юни, 2017 Просто му дай настройка за настолни.. . И после в карай адреса. става точно както го казва ФЕНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #14 Отговорено 27 Юни, 2017 Така е, както казва mcd, линковете от Гугъл дават това, отдавна е така. И да - от TapaTalk си e. Но има и потребители, които го ползват... Аз затова гледам да ползвам форумната търсачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #15 Отговорено 30 Юни, 2017 Аз ползвам Гугъл, че това е другото, което дразни - изчакайте 30 секунди, за да търсите пак. Момчета, вижте го и оправете, че губите трафика от гугъл. Ако дадете достъп, мога да ви оправя и двете неща. Това за 30те секунди мисля е настройка. Поне на 5 го свалете - пак няма да може да се парсва и флуди сайта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #16 Отговорено 30 Юни, 2017 ФЕНА ви го е написал как да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #17 Отговорено 6 Юли, 2017 Човекът (и не само той) не иска TapaTalk, а да не вижда екрана от първото мнение, когато търси в Google. Единствен workaround в момента е да мине временно на десктоп режим. TapaTalk съм ползвал, не ме кефи, предпочитам мобилния скин на форума, колкото и да е дървен. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #18 Отговорено 23 Октомври, 2017 Махнете го бе хора - отвратително е! Един резултат към сайта ви от гугъл не се отваря - губите си трафика. Защо? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #19 Отговорено 23 Октомври, 2017 Здрасти, утре ще се опитам да открия къде е проблемът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #20 Отговорено 24 Октомври, 2017 Аз също не успявам да отворя форума през телефона! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #21 Отговорено 24 Октомври, 2017 Просто му дай настройка за настолни.. . И после вкарай адреса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #22 Отговорено 24 Октомври, 2017 Eeeeeee най-после успях. Мерси Ванка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #23 Отговорено 24 Октомври, 2017 (Редактирано) Идеята е,че повечето хора не знаят за този вариант и като им зареди празна страница я затварят. И на мен ми се случва от време на време, но съгласете се, че е доста досадно и неудобно да го правиш. Редактирано 24 Октомври, 2017 от ruil4o 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #24 Отговорено 24 Октомври, 2017 Пичове, можете да пробвате вече. Иначе да, досадно си е, няколко излишни стъпки повече. По принцип давам настройката за настолен браузър само в краен случай. Живот и здраве форумът ще бъде обновен в обозримо бъдеще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове