backstage 24 #1 Публикувано 24 Ноември, 2016 Здравейте, колеги. Откачих акумулатора вчера и след това радиото поиска код. Нямам онази пластмаска, на която го пише Какво може да се направи. С 1 и 6 не ми изкарва серийния номер на радиото, затова го свалих преди малко. Пробвах на този сайт: https://radio-navicode.honda.com/ но не разпознава нито ВИНа, нито серийния номер на радиото. Помагайте, моля. Ето го радиото: ПП: Това FBP... ли е серийния? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #2 Отговорено 25 Ноември, 2016 Реших проблема :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #3 Отговорено 1 Декември, 2016 (Редактирано) А как се сдоби с тази картичка? Намери ли я, или ходи до дилъра на Хонда? Защото и мойто се заключи и го смених с ново мп3 радио, цялата работа с панелите и преходната букса ми излезна около 180 лв. И да попитам старото радио ако взема кода от "Хонда" , дали ще стане на друга кола или е кодирано само към моята кола? Редактирано 1 Декември, 2016 от Setfan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 1 Декември, 2016 Радиото не е кодирано КЪМ колата, а е със собствен код. Тая визитка обикновено е към документите за колата (потребителско ръководство, сервизна книжка...), освен ако не е изгубено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #5 Отговорено 1 Декември, 2016 Картончето си върви с радиото, т.е. за всяко устройство си е "уникален" кода и няма да стане за друг плеър. То нали това е идеята ако някой ти открадне радиото да не може да го пусне без кода. Ако от Хонда ти дадат кода може да си ползваш CD-то където си поискаш или да го продадеш на някой, който държи на оригиналната визия на колата. Моето картонче беше в сервизната книжка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #6 Отговорено 1 Декември, 2016 Мерси, аз нямам книжкака към колата. Само полвинчата сервизна история... ще взема кода все пак от дилъра на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antoan 0 #7 Отговорено 5 Април, 2017 Моля за малко помощ при разкодиране на радио? U3000 L4137 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage 24 #8 Отговорено 5 Април, 2017 Трудна работа, колега. Звънни в Бултрако да питаш дали могат да съдействат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #9 Отговорено 5 Април, 2017 Могат да съдействат. Преди година-две беше 30лв. За Варна може да се пробва и в бившата Карада(сега Соларей). Същите, в рамките на деня ми го казаха по телефона, без да ходя при тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antoan 0 #10 Отговорено 5 Април, 2017 Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове