Кристиян К Карастоянов 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2016 Здравейте , момци имам си едно Акордче 2004 година турърче и от известно време фаровете му започнаха да светят много високо. Има си ксенончета, има си и някакви сокаджици приличащи на биелетки , които пък са монтирани на едни други сокаджици дет не знам на какво приличат, и се оказа ,че въпросните чаркове били за автоматично нивелиране на фаровете според натоварването на мостовете и други такива сложни думи. Та въпроса ми е откъде мога да си купя въпросните биелеткоподобни нещица? Автомобила стоя 7 месеца на паркинг, поради отсъствието ми и сега тея ми ти нещица, вследствие на ръждата се посчупиха малко. Питах в Бултрако , от там ми казаха, че трябвало да купя цялата схема с електрониката и явно ще е скъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 14 Октомври, 2016 Снимки бре, хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #3 Отговорено 15 Октомври, 2016 (Редактирано) Ако не ти се занимава с тези сложните сокаджици на въпросните биелеткоподобни нещица, свързани с ксенончетата на турърчето, то можеш да си регулираш фаровете и ръчно от самите фарове. Другият вариант е да си намериш такива нивомери или каквото се е счупило, от някоя автоморга. Тези нещица ги има при колите с оригинален ксенон Колата англичанка ли е, че да е толкова ръждясала отдолу? Редактирано 15 Октомври, 2016 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 15 Октомври, 2016 В морга е почти невъзможно да откриеш изпълнение с ксенон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кристиян К Карастоянов 0 #5 Отговорено 15 Октомври, 2016 Хондичката е интернационал, купувал съм я от Люксембург и ръждичка има хич да не е но по скоро е благородна патина инък тея неща блокираха ,защото я бях оставил на паркинг в продължение на 7 месеца.Нямаше никакво движение и явно са затегнали нещицата.Ксенона е оригинален и съм обиколил всите морги по Варненско ,но уви нямат ги въпросните чаркове.Веско ,ако не ти е проблем би ли обяснил с по прости думи как точно да ги регулирам тея фарове и сложно ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #6 Отговорено 15 Октомври, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kAE2ZUMHhOQ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #7 Отговорено 15 Октомври, 2016 След горното видео едва ли е останало нещо неясно за реглажа. Само ти трябва тъмнина, за да си ги настроиш. Относно съществения проблем, виж тоя братушка как се е справил -може да ти е полезно. https://www.drive2.ru/l/3526307/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове