Jump to content

Кристиян К Карастоянов

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Кристиян К Карастоянов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    България

Последни посетители

360 профилни разглеждания
  1. Абе, аз съм от Варна , ама съм по Дойчланд /Мойчланд, дай някакъв телефон за връзка , към края на месеца ще се прибирам.
  2. Тя и такова нещо ли имала, някакси съм спокоен сега, че може и да не го купувам. Да разбирам , че дори при липса на теч и въздух в системата, може проблема да е в помпата?
  3. Колата е Accord tourer 2004 2,2 cdti. Няма буксуване, има си нова течност , няма течове по помпите, работи перфектно на дълъг път при това нееднократно зверски натоварена, НО. Вляза ли в града и на светофар задържа съединителя за повече от 20 секунди, в 2 от 10 случая педала остава долу. При повторно натискане, ходът му е почти нулев , правя още две -три натискания и всичко си идва на мястото, отново си работи безпроблемно до след няколко кръстовища. Може ли проблема да е в самия съединител или да го търся при помпите , педала или не знам вече къде? И още един въпрос, проверих и намерих съединители от 180 евро SAKS , LUK, VALEO, но ги има и от 500-600 евра, пак на същите производители и пак за същия модел. Малко съм объркан, щото не знам кой е правилния. Двата линка са съответните варианти. http://www.ebay.de/itm/LuK-Kupplungssatz-LuK-SAC-Honda-Accord-VII-Tourer-CM-2-2-i-CTDI-2004-01-2008-05-/262867371844?hash=item3d341dc744:g:zS4AAOSwB-1Yr1K0 http://www.ebay.de/itm/SCHWUNGRAD-LUK-HONDA-ACCORD-VII-Tourer-CM-2-2-i-CTDi-KW-103-HP-140-/162238038774?hash=item25c62402f6:g:iIcAAOSwzaJX~9gs
  4. Хондичката е интернационал, купувал съм я от Люксембург и ръждичка има хич да не е но по скоро е благородна патина инък тея неща блокираха ,защото я бях оставил на паркинг в продължение на 7 месеца.Нямаше никакво движение и явно са затегнали нещицата.Ксенона е оригинален и съм обиколил всите морги по Варненско ,но уви нямат ги въпросните чаркове.Веско ,ако не ти е проблем би ли обяснил с по прости думи как точно да ги регулирам тея фарове и сложно ли е?
  5. Здравейте , момци имам си едно Акордче 2004 година турърче и от известно време фаровете му започнаха да светят много високо. Има си ксенончета, има си и някакви сокаджици приличащи на биелетки , които пък са монтирани на едни други сокаджици дет не знам на какво приличат, и се оказа ,че въпросните чаркове били за автоматично нивелиране на фаровете според натоварването на мостовете и други такива сложни думи. Та въпроса ми е откъде мога да си купя въпросните биелеткоподобни нещица? Автомобила стоя 7 месеца на паркинг, поради отсъствието ми и сега тея ми ти нещица, вследствие на ръждата се посчупиха малко. Питах в Бултрако , от там ми казаха, че трябвало да купя цялата схема с електрониката и явно ще е скъпо.
×
×
  • Създай нов...