Jump to content

Емо accord7

Фен
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Емо accord7

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Лом

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги,някой сблъсквал ли се е с подобен проблем та колата ми е акорд 7 2.2 ictdi и вчера ми заби муцуна и светна чека.Направих диагностика и излезе P1236. Казаха ми че е някъв клапън дето бърка геометрията на турбото
 2. Здравейте колеги ,отидох до друг сервиз и се оказа заседнал термо регулиращ винтил.Смених го и сега всичко е наред.Оказаха се пълни глупости това дето ми говореха в първия сервиз.
 3. На схемата е B60 стои на тръбичките на радиаторчето в купето
 4. Здравейте колеги,даите съвет от каде да взема термо регулаторния винтил на интериорния радиатор.Оказа се ,че е труден за намиране
 5. Здравейте колеги,карам accord7 2.2ictdi .Вчера ходих да напълня климатика,но се оказа че има някакво запушване по системата.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.
 6. Аз го имам същия проблем,вчера ми се наложи да вадя бушона на централната конзола и от тогава все едно няма връзка с малкия дисплей.Какво ли не опитах,дори ресетване на навигацията и нищо.Забелязах ,че ако откачиш акумулатора и след това часовника тръгва от 1:06 та мисля да го разкача и в 1:06 да го сложа.
 7. Тези цени звучат нереални.Ще си карам с отворени прозорци.😀😀😀😀
 8. Той го напълни и каза ,че системата не изпуска но няма ниско налягане и цялата тръба на високото налягане беше в лед до дехидратора,а след него топла.И според него има запушване и не позволява на фреона да премине
 9. Днес ходих да замеря релетата и не откриха проблем в тях.Според майстора проблема е в дехидратора.
 10. Мерси за инфото колега, утре ще хвана някой да го замери,че съм малко скаран с тоците
 11. Здравейте колеги,колата е accord 2004 2.2ictdi та откакто съм я купил климатика не работеше и реших да го напълня.Ходих в сервиз направиха тест за налягането задържа,допълни системата с фреон,но така и не тръгна.Според уреда нямало ниско налягане,може да е запушен кондензатора и така и не можа да открие проблема.Някакви съвети от каде да започна да измеря релета или чета за някакви бубини на компресора или нз.
 12. И при мен имаше проблем със завъртането на ключа, но аз напръсках ключалката с wd40 и всичко се оправи.
 13. Здравейте колеги карам седанов акорд 2005г.Случайно да знаете къде се намира датчика за отворен багажник.Забелязах,че не отчита на таблото когато е отворен и може би това е проблема да нямам осветление в багажника.Проверил съм крушката,бушони,кабели и всичко е ок.
 14. Ако е 40 лева е добре,че за акорда нямаше и предложиха лостчето и датчика за 540лева.Сега съм сложил едно втора ръка,но нз колко ще изкара.
×
×
 • Create New...