Jump to content

Емо accord7

Фен
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Емо accord7

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Лом

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз го имам същия проблем,вчера ми се наложи да вадя бушона на централната конзола и от тогава все едно няма връзка с малкия дисплей.Какво ли не опитах,дори ресетване на навигацията и нищо.Забелязах ,че ако откачиш акумулатора и след това часовника тръгва от 1:06 та мисля да го разкача и в 1:06 да го сложа.
 2. Тези цени звучат нереални.Ще си карам с отворени прозорци.😀😀😀😀
 3. Той го напълни и каза ,че системата не изпуска но няма ниско налягане и цялата тръба на високото налягане беше в лед до дехидратора,а след него топла.И според него има запушване и не позволява на фреона да премине
 4. Днес ходих да замеря релетата и не откриха проблем в тях.Според майстора проблема е в дехидратора.
 5. Мерси за инфото колега, утре ще хвана някой да го замери,че съм малко скаран с тоците
 6. Здравейте колеги,колата е accord 2004 2.2ictdi та откакто съм я купил климатика не работеше и реших да го напълня.Ходих в сервиз направиха тест за налягането задържа,допълни системата с фреон,но така и не тръгна.Според уреда нямало ниско налягане,може да е запушен кондензатора и така и не можа да открие проблема.Някакви съвети от каде да започна да измеря релета или чета за някакви бубини на компресора или нз.
 7. И при мен имаше проблем със завъртането на ключа, но аз напръсках ключалката с wd40 и всичко се оправи.
 8. Здравейте колеги карам седанов акорд 2005г.Случайно да знаете къде се намира датчика за отворен багажник.Забелязах,че не отчита на таблото когато е отворен и може би това е проблема да нямам осветление в багажника.Проверил съм крушката,бушони,кабели и всичко е ок.
 9. Ако е 40 лева е добре,че за акорда нямаше и предложиха лостчето и датчика за 540лева.Сега съм сложил едно втора ръка,но нз колко ще изкара.
 10. Здравейте колеги,даите съвет от каде да намеря една биалетка за сензора за автоматичните фарове.Питах в Хонда бг,ама тия са цифромани.
×
×
 • Create New...