Jump to content

Емо accord7

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Емо accord7

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Лом

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Има индикация и при префейса, защото когато подам контакт светва на таблото четирите врати и багажника за момент и изгасват.А крушката е здрава. По скоро проблема е в ключалката при самия датчик.
  2. Здравейте колеги,карам акорд седанов пре фейс и от както я имам осветлението в багажника не свети.Струва ми се че изобщо не отчита кога е отворен за да свтне. Предполагам,че трябва да светне на таблото,ако е отворен така както показва за вратите.Та ще съм благодарен да сподели некой,който е имал подобен проблем.
  3. На мен също ми се случи веднъж ,при рязко подаване на газ на 3-та предавка и колата заби муцуна и влезе в авариен режим. Казаха ми,че е от някакъв соленоид клапън на високото налягане
  4. Здравейте колеги,някой сблъсквал ли се е с подобен проблем та колата ми е акорд 7 2.2 ictdi и вчера ми заби муцуна и светна чека.Направих диагностика и излезе P1236. Казаха ми че е някъв клапън дето бърка геометрията на турбото
  5. Здравейте колеги ,отидох до друг сервиз и се оказа заседнал термо регулиращ винтил.Смених го и сега всичко е наред.Оказаха се пълни глупости това дето ми говореха в първия сервиз.
  6. На схемата е B60 стои на тръбичките на радиаторчето в купето
  7. Здравейте колеги,даите съвет от каде да взема термо регулаторния винтил на интериорния радиатор.Оказа се ,че е труден за намиране
  8. Здравейте колеги,карам accord7 2.2ictdi .Вчера ходих да напълня климатика,но се оказа че има някакво запушване по системата.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.
  9. Аз го имам същия проблем,вчера ми се наложи да вадя бушона на централната конзола и от тогава все едно няма връзка с малкия дисплей.Какво ли не опитах,дори ресетване на навигацията и нищо.Забелязах ,че ако откачиш акумулатора и след това часовника тръгва от 1:06 та мисля да го разкача и в 1:06 да го сложа.
  10. Тези цени звучат нереални.Ще си карам с отворени прозорци.😀😀😀😀
  11. Той го напълни и каза ,че системата не изпуска но няма ниско налягане и цялата тръба на високото налягане беше в лед до дехидратора,а след него топла.И според него има запушване и не позволява на фреона да премине
  12. Днес ходих да замеря релетата и не откриха проблем в тях.Според майстора проблема е в дехидратора.
  13. Мерси за инфото колега, утре ще хвана някой да го замери,че съм малко скаран с тоците
  14. Здравейте колеги,колата е accord 2004 2.2ictdi та откакто съм я купил климатика не работеше и реших да го напълня.Ходих в сервиз направиха тест за налягането задържа,допълни системата с фреон,но така и не тръгна.Според уреда нямало ниско налягане,може да е запушен кондензатора и така и не можа да открие проблема.Някакви съвети от каде да започна да измеря релета или чета за някакви бубини на компресора или нз.
×
×
  • Създай нов...