Becko12 10 #1 Публикувано 20 Септември, 2016 Здравейте, Може ли да ми кажете от къде се снабдявате с части? Говоря за такива различни от консумативите като спирачки и др. Има ли верига за авточасти предлагащи ОЕМ производство с добро качество, но на по-ниски цени от оригиналните части на Хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 20 Септември, 2016 Amayama Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #3 Отговорено 21 Септември, 2016 А в България има ли дистрибутори и има ли фирми поддържащи наличности на качествени резервни части? Някой към който да се обърна и да ми достави дадената част бързо и коректно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 21 Септември, 2016 namaleniavtochasti.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 21 Септември, 2016 Ако търсиш ОЕМ части и с кратка доставка трудно ще намериш цени много по-различни от тези в Бултрако, но се намират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 21 Септември, 2016 Аз от Намалените авточасти съм купувал доста ОЕМ части в пакетче Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #7 Отговорено 21 Септември, 2016 Може да питаш тук. Мисля, че човекът се казваше Лео и имаше тема във форума на Тойота. Имаше добри отзиви на няколко места, та не пречи да питаш а и ти е градски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #8 Отговорено 22 Септември, 2016 Оригинални консумативи на по-добри цени има от UK - тези са проверени http://www.coxmotorparts.co.uk/. Неоригинални ОЕМ части окачване има от всички големи японски производители, за консумативи не само от японските. ebay.co.uk и ebay.de също са твои приятели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #9 Отговорено 29 Септември, 2016 Благодаря за отговорите. Ще се възползвам от предложените варианти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cholly 2 #10 Отговорено 2 Ноември, 2016 Здравейте колеги. Някакви мнения за това: http://www.ebay.co.uk/itm/171873054876?clk_rvr_id=1115482843200&rmvSB=true Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #11 Отговорено 2 Ноември, 2016 Аз лично не бих рискувал с неоригинален комплект верига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cholly 2 #12 Отговорено 2 Ноември, 2016 Ами пишат, че има 2 години гаранция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #13 Отговорено 2 Ноември, 2016 Представи си следния филм: Идва комплекта - дал си едни пари. Слагате го - даваш още едни пари. След 20000 км. се оказва, че има дефект във веригата, отваряте - пак даваш едни пари. Искаш да го върнеш - дори да приемат искането ти даваш още едни пари за транспорт от БГ до Англия.. И т.н. Предполагам схващаш накъде бия. Прочети раздел RETURNS в описанието на артикула (24 часа, 30 дни, не поемаме еди кви си разходи...). Освен ако не си в Англия не виждам смисъл Това са моите опасения, не е казано, че няма да изкара 200 000 км, просто споделям, а ти си преценяш. Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #14 Отговорено 2 Ноември, 2016 9 бяха частите за подмяна /без зъбните колела/. Този неоригиналния комплект май е непълен. Аз също съм сменял. И моите не са оригинални, а са на Febi Bilstein. Оригиналните вериги са Daido /Япония/. Имайте го в предвид като търсите.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cholly 2 #15 Отговорено 2 Ноември, 2016 peko_z, къде си смени веригите и колко ти излезе това забавление? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове