Optimus 2 #1 Публикувано 13 Септември, 2016 Здравейте, ЦРВ 3-та генерация 2009 бензин. Смятъте ли за нормално при позиция на ключа за светлините в ОФФ, същите да си светят...? Таблото не свети докато са в позиция ОН, а на всичкото отгоре има и позиция АВТО..... Обадих се в серви в Германия, където са я сервизирали...казаха, че е нормално... Не ми се струва логично фаровете да се вкючват при старт и то на позиция ОФФ, ако беше на АВТО...съм по-скоро съгласен. Има ли някой подобен опит, който да сподели? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #2 Отговорено 14 Септември, 2016 Зависи от софтуера на MICU-то.Най-верочтно си със софтуер за Финландия-Норвегия.В Бултрако могат да ти префлашнат европейския софтуер и ти да си добавиш DRL по свой избор за 50-на лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 14 Септември, 2016 Къси или дълги светлини, но нанякакъв процент. При мен е също така, но аз имам допълнителен модул за DRL, които пали дългите на 30%. Ключа за светлините стои на Auto. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #4 Отговорено 14 Септември, 2016 Къси или дълги светлини, но нанякакъв процент. При мен е също така, но аз имам допълнителен модул за DRL, които пали дългите на 30%. Ключа за светлините стои на Auto. И при мен е така , модула е немски и се свързва към предпазителите plug and play Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #5 Отговорено 14 Септември, 2016 Искате да ми кажете, че неможете да си изключите светлините въобще така ли ? И какво и да правите те си стоят включени без значение там къси, дълги и незнам си колко процента ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #6 Отговорено 14 Септември, 2016 Мога , на OFF, но на ауто светят и през денят чрез модула, а като се стъмни се пускат защото са на ауто режим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #7 Отговорено 14 Септември, 2016 (Редактирано) Да, и аз открих скоро и то съвсем случайно, че е така. Дори и при положение на ключа на светлините OFF, оставам на дневни светлини. При мен е въпрос на настройка на модула. Иначе ключа стои на AUTO и през деня дневни, а като се стъмни - къси. Редактирано 14 Септември, 2016 от tanas4o_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #8 Отговорено 14 Септември, 2016 Аз нямам дневни. Явно за това не съм наясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #9 Отговорено 15 Септември, 2016 Да, и аз открих скоро и то съвсем случайно, че е така. Дори и при положение на ключа на светлините OFF, оставам на дневни светлини. При мен е въпрос на настройка на модула. Иначе ключа стои на AUTO и през деня дневни, а като се стъмни - къси. Това с допълнително монтиран модул ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #10 Отговорено 15 Септември, 2016 Да, на една българска фирма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #11 Отговорено 16 Септември, 2016 Принципно е на Немска фирма имат и сайт, трябва да го видя как беше и ще го споделя. Слага се за 1 мин модула само се включва в предпазителите и после се програмира чрез ключа на светлините. Има подобни на българска фирма, но при нея се режат/запояват кабели , а това е точно за ЦРВ3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #12 Отговорено 17 Септември, 2016 Принципно е на Немска фирма имат и сайт, трябва да го видя как беше и ще го споделя. Слага се за 1 мин модула само се включва в предпазителите и после се програмира чрез ключа на светлините. Има подобни на българска фирма, но при нея се режат/запояват кабели , а това е точно за ЦРВ3 Може ли да дадеш линк?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #13 Отговорено 24 Септември, 2016 При мен си светят на позиция ОФФ.....Така също и на Ауто .... Ще обърна внимание дали светят по различен интензитет когато е н Ауто или Офф.... Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
веселият роджър 25 #14 Отговорено 26 Септември, 2016 Принципно е на Немска фирма имат и сайт, трябва да го видя как беше и ще го споделя. Слага се за 1 мин модула само се включва в предпазителите и после се програмира чрез ключа на светлините. Има подобни на българска фирма, но при нея се режат/запояват кабели , а това е точно за ЦРВ3 Може ли да дадеш линк и малко повече информация, че и на мен ми предстои тази интервенция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #15 Отговорено 26 Септември, 2016 Ето заповядай: http://www.misterdotcom.info/info/Einbau-Bedienungsanleitung_TFL-_Honda_CR-V_RE6.pdf Гледаш нещата от 3 страница. 4 кабела са като се слагат на мястото на предпазителите http://www.ebay.de/itm/Tagfahrlicht-Plug-and-Play-Honda-CRV-Civic-Jazz-ueber-Abblendlicht-Coming-Home-/361033640773 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan86 3 #16 Отговорено 26 Септември, 2016 При мен няма допълнителни модули инсталирани а производствено е така. На позиция "OFF" Светят някакъв процент къси (които ги водят дневни) + таблото. Нямам AUTO, на следваща позиция включва и габаритите и след това са къси. Става дума за американската версия на 3та генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ultron 0 #17 Отговорено 6 Октомври, 2016 Имам Хонда ЦРВ 3 2009 внасяна от Италия. Дали има вградени дневни светлини и как могат да се включат? Или става само с DRL модул. Искам като съм на AUTO режим да се включват през деня дневни светлини, а вечер на тъмно да си се включват късите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan86 3 #18 Отговорено 6 Октомври, 2016 Ultron, колегата Markony е хвърлил светлина по твоя въпрос в темата над твоята- хвърли едно око там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #19 Отговорено 11 Януари, 2017 Смених крушките с Филипс +60℅ и май се оправи малко положението. Някой има опит с подобен доктор диагностик (?) да я погледне..... Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове