Mitkoto_tt 6 #1 Публикувано 8 Септември, 2016 Колеги някой знае ли местоположението на този бутон HRV-то е двуврато ако е от значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #2 Отговорено 8 Септември, 2016 На Цр-в 1-ва е в централната конзола, до десния прасец на пътника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 8 Септември, 2016 Зад жабката...или около нея съм го засичал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4 Отговорено 8 Септември, 2016 На Цр-в 1-ва е в централната конзола, до десния прасец на пътникаЯ пак?!? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #5 Отговорено 9 Септември, 2016 Може неговата да е с десен волан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #6 Отговорено 10 Септември, 2016 На Цр-в 1-ва е в централната конзола, до десния прасец на пътника Уж и двата крака са ми леви, пък пиша глупости. Левия прасец, разбира се! Извинете моля! p. s. С лЕв волан съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #7 Отговорено 10 Септември, 2016 На Цр-в 1-ва е в централната конзола, до десния прасец на пътника Уж и двата крака са ми леви, пък пиша глупости. Левия прасец, разбира се! Извинете моля! p. s. С лЕв волан съм! Там се намира ако си качиш крака на таблото.Ако крака е стъпил на пода,до левия прасец са буксите за диагностика.Бутона е малко по-високо зад жабката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #8 Отговорено 11 Септември, 2016 (Редактирано) Намерих го кола с десен волан се намира след като се отвори втората долна жабка и погледнете вътре от ляво над OBD буксата Поздрави Редактирано 11 Септември, 2016 от Mitkoto_tt Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pa4uno 0 #9 Отговорено 21 Декември, 2016 Може ли да попитам за какво точно служи този бутон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyan_pi 1 #10 Отговорено 28 Януари, 2017 За какво е този "шок" бутон? За първи път чувам за такова нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #11 Отговорено 28 Януари, 2017 Този шок бутон е нещо като дефектотокова защита,изключва, мисля токовете, но не съм сигурен дали само токовете,при някяква краш ситуация. Аз поне научих по принуда каде е, заради едно яко късо, което сам си направих, без да искам. Бутона се намира на нивото на радиото, от страната на жабката, като се откачи жабката, долната, ще го видите- квадратен, с гумен бутон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове