Mys7Ic 14 #361 Отговорено 2 Май, 2023 Аз монтирах на Subaru Forester 3 от този китаец. Мисля, че няма по-добри устройства от неговите: BGN 136.08 40%OFF | Junsun V1pro AI Voice 2din Android Auto Radio for Honda CR-V 3 RE CRV 2007-2011 Carplay 4G Car Multimedia GPS autoradio https://a.aliexpress.com/_mOqD5gg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gerchooo 0 #362 Отговорено 2 Май, 2023 Mys7Ic, лесно ли се справихте с монтажа и как успяхте да подкарате камерата за задно виждане при задна скорост, както и бутоните на волана? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #363 Отговорено 3 Май, 2023 За бутоните се влиза в menu>settings>SWC и вече излизат всички команди, които искаш да програмираш. Натискаш примерно + от дисплея и започва да мига бутона, после същия бутон от волана и така за останалите. Ще купувам нов модел камера защото старата е с лоша резолюция и вечер особено много трудно се вижда. Иначе имам и аз AI voice и на волана има бутон да говориш и си търсиш каквото кажеш. На хондата май няма такъв бутон, пък дали може друг да направиш не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #364 Отговорено 26 Декември, 2023 И така..... Тъй като ми се развали Bluetooth и не ми се дават 100 лева за втора употреба ( незнам колко ще ме изкара) се оглеждам за китайска мултимедия, която е актуална към този момент. В този ред на мисли съм си харесал някаква 6ГБ рам на 128 ГБ памет, андроид 9 инча , с четири камери ( 360 градусов поглед) за 580-600 лева от Алито..... Въпросите са ми дали някой е поставял такава и дали си заслужават 4 камери , а не две? Марка и модел актуален към настоящия момент? Предварително Ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Strider 1 #365 Отговорено 18 Януари Здравейте, аз си поръчах Erisin ES8959 директно от сайта им и ми го монтираха заедно със задна камера, която е пак от тях. Момчето дето ми я монтира успя да върже буфера и бутоните от волана работят. Звукът е доста по-добре от старото радио. Фабричният парктроник обаче спря да работи - нито се чува, нито визуализира на таблото като се приближавам до обект. Търсих Can Bus протокол в настройките,но не открих за нашия модел и генерация. Изпратих им имейл, но не знам дали изобщо ще отговорят. Някакви предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Strider 1 #366 Отговорено 21 Януари ^ оправи се внезапно /за can type crv 2012 е избрано/. Ако някой търси мултимедия с копчета - перфектна е! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #367 Отговорено 15 Май Здраввейте,инсталирах на ЦРВ 3 2010 година мултимедия Junsun V1plus 6gb+128 gb+ GPS+WIFI. Дотук добре,но имам проблем с сигнала на радиото.Радиостанциите имат смущения дори в града.Тунера ли е слаб,допълнителни настройки ли трябва, незнам.С оригиналното аудио съм нямал проблем със обхвата,така че изключвам антената като проблемна.Опитах се да влезна в настройки на радио ,но няма много опции и не знам дали не трябва някакъв код да ги отключи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #368 Отговорено 15 Май Объркал съм модела горе. Junsun v2 plus 4G,Gps,Wifi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никси 63 2 #369 Отговорено 16 Май На 15.05.2024 г. at 13:14, mytanta написа: Объркал съм модела горе. Junsun v2 plus 4G,Gps,Wifi Моята е AINAVI и при сканиране на станцийте беше зададено европа и азия.Прехвърлих на USA i португалия и се оправиха нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DELIX3Z 2 #370 Отговорено 19 Октомври Здравейте, сложих и аз китайска медиа и ми остана една зелена букса за буфера мисля. Как да я свържа? Имам кабел за буфер но е чинчове, някаква идея? Прилагам снимки на медиата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DELIX3Z 2 #371 Отговорено 24 Октомври On 10/19/2024 at 6:38 PM, DELIX3Z said: Здравейте, сложих и аз китайска медиа и ми остана една зелена букса за буфера мисля. Как да я свържа? Имам кабел за буфер но е чинчове, някаква идея? Прилагам снимки на медиата. Ето решението: https://youtu.be/xqEBnBA-Vw0?si=F8yfNoXHOkqkp5AK 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове