honda_fen_stz 0 #1 Публикувано 16 Август, 2016 Здравейте колеги Обмислям покупката на акорд 7 дизел преди фейса. Днес ходих на 2 огледа и на едната ми направи впечатление, че километража и оборотомера не работят плавно, а насичат. Това по принцип проблем ли е, и ако е, сериозен ли е? Също така и двете коли духаха здраво от капачката за маслото и пръскаха масло. Това нормално ли е за кола на тези години или се очаква сериозна повреда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #2 Отговорено 16 Август, 2016 Това означава ,че някой им е корегирал километрите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_fen_stz 0 #3 Отговорено 16 Август, 2016 Благодаря колега А може ли също така да означава, че е катастрофирал? Въпреки че не видях някакви следи от ремонти, но все пак не е трудно да ме излъжат! Иначе са 12 годишни дизели на по 150 000 километра по километраж, за които твърдят, че са реални! И цял ден да се опитват, немогат да ме убедят в това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 16 Август, 2016 Проблема е сериозен.Връщането на километража става с вадене на стрелките.Като се върнат не показват вярно.Това означава температура,гориво...са едно към гьотере.Отделно софтуера на таблото не е оригиналния ,а е от някой руски на 136к км.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #5 Отговорено 16 Август, 2016 Когато взех моята седмица насичаше километража - проблемът бе само със стрелката на километража и нищо друго. В Юбико го оправиха за под 100лв - казаха, че е сваляно таблото за корекция и механизма бил много нежен, трудно се сглабял отново правилно. След като го оправиха не съм имал проблеми следващите 105к докато я продадох - но поне когато купувах автомобила бе на малко над 5г и в сервизната книжка имаше история за 4 от тях, което бе малко след последното обслужване по книжка и не беше толкова критична работата. Сега като тия седмици са на по 10-12г, не се знае тая кола на 300к ли е била, на 500к ли (само виж с какъв идеален интериор и екстериор има коли на такива километри в немското мобиле за по 3000 евро) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #6 Отговорено 17 Август, 2016 Това означава ,че някой им е корегирал километрите Споменавал съм, че дизеловия ми акорд беше с коригиран пробег (120хил, реални 400хил), била е такси, удряна е , не знам колко пъти, но нямаше ефекти с километража. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #7 Отговорено 18 Август, 2016 При мен също съм забелязал насичане само на километражната стрелка примерно, на тази на оборотите не. Принципно може да са го сваляли заради техническа повреда и в последствие при сглобяването, явно както се спомена по-горе да се създаде такъв проблем заради чувствителността на механизма. Не мисля, че това е някакъв кой знае какъв проблем. То аз почти и не гледам километража докато карам хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове