Jump to content
simeonpor

Кой съд за какво е на Хонда Акорд 7 дизел?

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам един може би за някой глупав въпрос.Търсих из форума но не открих инфо.

Като отворя капака и откривам три съда за различни видове течности.Бихте ли ми обяснили кой за какво е.

Единия е по-голям и се намира от ляво,пада се над предна лява гума, и другите два са горе високо срещу волана,голям и по-малък.

Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този отляво е за хидравличната течност с червена тапа, до него трябва да е и казанчето за чистачките със синя тапа. Другите два, които са към волана, са за спирачната течност и съединителя.

Редактирано от Knoxville

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно на коя гума, колегата казва предна лява  ...  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като отвориш капака, с гръб ли заставаш срещу му, или с лице...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предна лява гума си е предна лява. Колите, които караме да не би да са с десен волан, щото се пада отдясно като отвориш капака?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като отвориш капака, с гръб ли заставаш срещу му, или с лице...

:tooth: интересна логика 

Като изгори крушката на преден десен мигач, като отвориш капака, коя крушка сменяш?  :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Труден въпрос за мен. А като отвориш капака, от коя страна на тялото ти се пада десния мигач..доста злобни и заяждащи се хора има в този форум. Човека е задал въпрос, обяснявайки какво вижда на отворен капак, вие почнахте да издребнявате и да се чешете езиците. Кой където и да отиде, от байганьовщината не може да избяга..

Ако бъде преценено, нека поста ми бъде изтрит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е само в този...за това има много свестни/можещи/знаещи хора които не "стъпват" по форуми! От които има какво да се научи, но им е омръзнало да спорят с дървени философи! 

Може да изтриете и моя...и наказание за спам да ми шибнете...се тая!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрете да се чоплите за глупости! Всеки писал е прав сам за себе си, и за това, че е искал да помогне, но можеше колегата "simeonpor" поне една снимка да сложи към въпроса си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...