Jump to content

BatV

Фен
  • Мнения

    208
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BatV

  1. Ми моя е такъв (силен) IngersolrandЗа регулирането си прав, може, но кажи кой майстор си регулира инструмента за всяка операция? Аз ползвам торкбар, който не позволява презатягане, с последваща проверка на ръка (не може да се има пълно доверие на техниката) Явно имаме спец в мафията ... Да ви таковам инструментите! Къде е Бай Тошо да ви разпредели по равно във всички градове!
  2. Благодаря!Повече такива мнения!
  3. Бензинолоп! Край на спора!Другото е за запалки(както каза вече колегата), домакински котлони и печки на село!Скъпчий такива, че и ще убеждават!!!P.S.Любо да си трупа килограми, да не се занимава с реклама!
  4. ... да ти паднат самозалепващите тежести, които се слагат почти задължително на алуминиеви джанти и с които се постига по-прецизен (до колкото знам) баланс?Интересно, твоя гумаджия, как само е чувал за тях - на мен от "обикновените" тежести на алуминиеви джанти до сега не са ми слагали.Ами и на мен ми се ще да ползвам залепващи се тежести но в нашия малък град няма такава екстра-... Щом са толково здраво залепени, как стой въпроса с тяхното сваляне?кой е тоя градНе виждам с какво отговора ще помогне.
  5. 1000 лв за джанти за три месеца в годината не давам.Варианта на колежката 4х100лв ми е ОК. Пак да питам по-специални ли за джантите на Хонда или са стандартни?Гледам оригиналните са 16 х 6.5J.
  6. ... да ти паднат самозалепващите тежести, които се слагат почти задължително на алуминиеви джанти и с които се постига по-прецизен (до колкото знам) баланс?Интересно, твоя гумаджия, как само е чувал за тях - на мен от "обикновените" тежести на алуминиеви джанти до сега не са ми слагали.Ами и на мен ми се ще да ползвам залепващи се тежести но в нашия малък град няма такава екстра-... Щом са толково здраво залепени, как стой въпроса с тяхното сваляне?
  7. Здравейте,Скоро ще дойде време за смяна на гумите с зимни, после с летни , после пак зимни.... приказка без край.Като собственик на нов Акорд, го пазя като дете! Сърцето ми се къса , като бай Пешо хване оня чук и почне да набива тежестите за баланс. При махането им с клещи също се драскат джантите.Всеки път му казвам да внимава на тоя дивак и все същия резултат - драскотини. Честно казано не виждам как с тази методика има ще има друг резултат, пък ако ще да дойде и БАШ МАИСТОРА по смяна на гуми от световния шампионат! Та има ли друг начин? Бай Пешо ( ) ми намекна за лепене, но каза че понякога залапените тежести падат. Хич не ми се ще преди всяко тръгване да проверявам тежестите, защото баланса е много важен, пък и аз не си поплювам със скоростта .Друг вариянт е да сложа някакви джанти на зимните и повече да не се занимавам ...Някой има ли идея колко струват 16-ки някакви непретенциозни, нови задължително и джантите за Хонда имат ли разлика спрямо другите коли или са стандартни? Знам че Хонделите са с гайки а другите с болтове.. Размера на зимните е 205/55/16.Има ли други вманиачени на тема, малки драксотини по любимата Хонда, като мен? - излишен въпрос но все пак . Поздрави!
  8. Аз се замислям за Samsung LED LCD:http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09051794Но за момента ми идва скъпичък, а съм много доволен от моя 29 Sony 100HZ кинескоп на повече от 7-8 години.За качеството на телевизята в момента просто няма по-добро от кинескопа!След време като пуснат HD , задължително забождам LCD LED, то до тогава какви ли ще излязат??? Чувам и за въвеждане на нов формат 21:9.
  9. BatV

    Need For Speed Shift

    Карам всички. Много са различни като поведение и това много радва.Карам с камера отвътре - единствената игра която ме кефи по този начин... интериорите са 1:1. Графиката е супер!P.S.11,10,09 - това е датата ! Излиза пpодъ.жение на любимата ми игра - Call of Duty Modern Warfare 2.Там съм ветеран на мулти . Ирал съм COD2 , COD 4 и COD5.Та, ако ви хвана ..... Кофти че няма бг съpвъpи и се наlага да пpеподавам на чужденци
  10. BatV

    Maffia Wars On Facebook

    Набираме скорост, браво!Вече имам 108 мафия и 78лвл.Още да идват , да не се търсиме по домовете!
  11. BatV

    Maffia Wars On Facebook

    ААА така не става! Има 3-ма Chavdar Kumchev и 67 Ivailo Nikolov Иначе другите се откриват....
  12. Просто един напомпан голф.Голфа си остава такъв , пък ако ще и 500кс. да му сложат... и 16х16 Uncool.
  13. BatV

    Maffia Wars On Facebook

    45lvl с мафия от 62-ма.
  14. Малко ъпдейт от мен.Най-бързата вече е моята.... Скоро го напънах това зверче и удари 235км/ч.... можеше и още, но духаше доста вятър.Шубето е голям страх
  15. На мен ли го казваш. Бил съм собственик на фирма за международен транспорт. Смело мога да заявя, че от 10 шофери на тирове 1 е свестен, другите са пълна СГАН - крадци, пияници и пълни малоумници. С шофьорите на камиони и Сталин не е успял да се справи!
  16. Полезно ще е за новобранците ..... и жените
  17. На едно менение сме, не се хващай за използваните думи
  18. Моля не наричайте "това" туниниг.Прилича по скоро на официалната кола на Бай Мангал.
  19. Аз също съм на мнение, че е достатъчно на първо време да се ИЗПЪЛНЯВАТ законите.Да те хванат с алкохол, да ти вземат кижката за 1 година, да мериш улиците в пек , дъжд и сняг , пък да те питам следващия път дали ще се качиш отново!Говоря от собствен опит ... преди 9-10 години.А сега да ме хванат де, нема начин просто като пия , карам ... Такси.P.S.Глупакът е човек който извършва едни и същи действия и очаква различни резултати
  20. BatV

    Maffia Wars On Facebook

    Ако има зарибени да пишат тук....
  21. Първата кола която съм карал беше Москвич Алеко , га бях на 13г. смело поверена от брат ми.Първата собствена Хюндаи Лантра 1,6 16V - към 110кончета. Бутнах и около 140 000км и я продадох преди 7-8години.... Хич не ми липсва
  22. Виждал съм десетки катастрофи, но този фиат ....
×
×
  • Създай нов...