Jump to content

Joromakaveev

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Joromakaveev

  1. Здравейте колеги, искам и аз да напиша за моето впечатление и преживяване с Бранко. Карам Харви 2002г автомат, и кутията реши, че е време за смяна на стартов съединител. Започна търсене на сервиз и майстори отначало в Пловдив през Дупница и накрая в Бултрако. Навсякъде отказаха да се занимават, защото не ставала за ремонт. От форума научих за Бранко. Отначало говорих с него да я направи ръчка. После обаче той реши да направи ремонт на кутията с части от Япония. Направи я като нова на инат, както се изрази той. Та ако някой има нерешим проблем с Хондата си, Бранко е много голям инат и ще реши проблема ви. Ако Дунав не беше толкова близо този човек щеше да се удави във вино и ракия. Та така от моя опит с него, с една дума читав човек. Да е жив и здрав.
  2. Аз съм от тези ,които обичат високия адреналин. Само да кажа ,че преди мерцедесите съм имал и един самолет с 360 КС наречен Сааб 95 силов тунинг отначало проекта беше с Хирш тунинг и Мици турбина после сТ25 на Гарет и т.н. Абе лудница не ми говорете за БМВта,че в Пловдив още го помнят този Сааб ,продадох го на швед и човека си го кара и до ден днешен. Някой ден ще турбинирам и Харвито на жената,без тя да разбере,ама да видим кога ще е. Сега събирам малко инфо от едни” агенти” в Англия и тихо мълком купувам ,това което ми казват.
  3. Здравейте колеги,никой не пише нещо за Мерцедес. Закарам от 15 год. само тази марка. Е211 първо 270 cdi сега от 6 год. Е320 cdi за това време съм сменил части за около 3700 лв,а забравих едни 850 евро за amg тунинг от 224 на 286 КС на колелата и 500 -640 НМ. Редовно пътувам Пловдив -Хамбург и Базел 6-6,8 литра дизел на 100 км. Няма друга кола на тези години (2009) с такова съотношение цена- качество- удоволствие .Колата е сега на 290000 доказуеми км. лично съм си я купил от Германия от първи собственик и мой пациент с всички подробни документчета и т.н. Хондата купих на жената ,но в града често и аз и се радвам,защото е много практичен градски СУВ.
  4. Здравейте колеги,има ли го още това седмично събиране,ако да,къде и кога?
  5. Чак толкова не щем ,но 150—180 КС дали е възможно.
  6. Като каза турбо колега,има ли успешни опити за интегриране в Харвито?
  7. Здравейте колеги,утрепах се да търся такива фарове за мъгла,защото според жена ми щяло Хондето да е по-красиво. Всякакви онлайн магазини “пребродих” ,но всички ми благодарят за запитването и толкова. По моргите в Пловдивско няма такова животно,а Варненската не вдигаше телефона си. Кажете моля,ако знаете,откъде да ги взема тези фарове?
  8. Здравейте колеги,и аз да кажа нещо за вариатора на Харвито. Уцелих бялата лястовица,както се е изразил един колега. Купих кола на 18 г.от един собственик на реални 161430 км доказуеми по сервизна книжка и сменени консумативи от Швейцария. Вариаторът много финно претриват за миг,когато колата загрее. Не съм сменял маслото и филтрите му,защото имам час при Бранко чак за края на февруари 2020 г. Вариаторът е идеален за града,но не става за магистрала. Колата купих за съпругата ми и тя е ОК с нея,но за мен е леко “скопена” за магистрала. Сигурно защото карам кола с 630 НМетра.
  9. Имам нужда от помощ,защото патронът на шофьорската врата го няма. Къде мога да си поръчам? То се знае,че после трябва авто ключар да посетя,че жена ми си мисли” ще ми откраднат колата” Благодаря за съветите ви предварително.
  10. Здравейте колеги, и аз като вас си купих Харви 2002 4х4 автомат. Така де,за жената е,аз само ще го поддържам ,почиствам и зареждам. Докарах машинката от Кюстендил до Пловдив без никакви дертове само смених маслото,маслен,горивен,въздушен и кабинни филтри,както ме посъветва Маркони по телефона. Учуди ме разхода на колата,заредих до горе и изминах 269 км.до вкъщи и пак заредих до горе само 20 литра бензин 95. Нормално съм карал,първо страхливо 110 до София и после 120/130 до Пловдив. Нямам представа това дали е нормален разход.
  11. Добър вечер Маркони, в понеделник ще купя Хонда Харви 2002 г.автомат с три врати за съпругата си. Бих искал да я обслужа при вас. Живея далеч от Русе в Пловдив.  Ихтиман ли ми определили ден в,който да дойда при вас и ориентировъчно цена на услугата? Ще съм ви признателен. Забравих да кажа,че колата е на 162000 км.от Швейцария

  12. Здравейте колеги,днес купих на жена ми Харви 2002 с 3 врати автомат. Изчетох тези седмици много теми от форума за този модел и имам само една молба-въпрос: къде в Пловдив има свестен механик ,който да обслужи и поддържа Харвито на съпругата ми. Ще съм признателен за актуална информация,иначе моя майстор,който е оторизиран сервиз за Мерцедес ще я обслужи,но няма да е това,което той прави всеки ден. Ще го направи само ,защото съм му клиент от 15г.
×
×
  • Създай нов...