Jump to content

Rmchm

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rmchm

  1. Здравейте, интересува ме, дали някой е слагал спортна генеряция или по някакъв начин е подобрил звука? Каква е процедурата, колко струва и какво си заслужава да се сложи? Колата е Акорд 7 дизел фейс. Поздрави
  2. Ще се възползвам от темата, да попитам, кой е последният ъпдейт на картите за фейслифт, за източна Европа?
  3. Колега, случайно да си забелязал това докато ти работят чистачките? Защото при мен, когато карам на къси и чистачките се включат, фаровете спират и така на всяко чистене премигват.
  4. Здравейте, предстои ми смяна на масло и в един от уж добре реномираните сайтове има изгодна оферта, но се чудя дали е подходящо, понеже са ми казвали, че спецификацията е добре да бъде B1 или B5. Държа да е на Castrol 0w30 задължително. Пращам снимка от обявата: Първите снимки са за цена 1 литър, а вторите за 5л. На практика няма разлика в описанието, но самите туби изглеждат по по различен начин, та се чудя кое е по-подходящо. Колата е Акорд 7 фейслифт, дизел, ръчка. Благодаря
  5. Здравейте, понеже темата е свързана с навигация, откога е последният ъпдейт на картите?
  6. Здравейте, карам Акорд 7, фейс, с голямата мултимедия и имам няколко въпроса. 1) Понеже изчетах доста коментари и на доста места си противоречат, има ли този модел ДПФ филтър? 2) Колко точно е обема на резервоара? 3) Възможно ли е монтирането на USB/Aux кабел за слушане на музика от флашка/телефона, без закупуването на някое от усройствата като Yatour например, понеже и едно usb би ми свършило добра работа? Благодаря
  7. Да, за това прочетох, но въпросът ми е дали самият формат на песните трябва да е mp3, а не mp4 например. И има ли значение програмата с която се записват, освен че трябва да е на най-бавната скорост. Защото направих вече няколко опита и не тръгнаха, тръгват само оригиналните и един много стар, който е audio формат, но не помня точно как е записан.
  8. Здравейте, при записването на музика на дискове, само мп3 формат ли става? Колата е фейс с навигаццията, ако е от значение.
  9. А някой може ли да ми каже ориентировачно, каква би била разликата в отчитането на скоростта с 225/40 18ки. Благодаря
  10. Ясно, мерси колега. Питам, за да видя и сравня дали правилно ми изчислява средния разход. Иначе и аз съм с дизелов.
  11. Здравейте, на колко оставащи км се включва лампата за резерва на горивото, и спрямо средния разход ли изчислява оставащите километри, или е на оставащите литри?
  12. Да възстановя темата, че и аз се интересувам от това. Как стоят нещата с тоя ремап до 170-180 к.с. при Акорд 7 фейслифта. Плюсове и евентуални минуси, ако някой може да сподели.
  13. Добре, мерси пак за информаццията
  14. Мерси много, колега. А за CD дискове предполагам също може да се пускат чрез него?
  15. Здравейте, малко назад ви връщам с тази тема, но искам да попитам нещо. На дизелов/бензинов Акорд 7, мултимедията/навигацията не може да се ползва за България, но може ли на мултимедията да се гледат клипове на песни или филми с диск? Има ли aux in/out? Като цяло какво може да се прави на нея, освен предполагам че оттам се пуска климатроника.
×
×
  • Създай нов...