Jump to content

j_mnemonnic

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно j_mnemonnic

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    ХОНДА СИВИК
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    СОФИЯ

Contact Methods

  • Skype
    alexander_av69

Последни посетители

2393 профилни разглеждания
  1. мамка му и аз така предположих. Не може всеки път като по поръчка, точно на 230 км/ч. да спира а се усеща, че може още поне до 240. Няма нищо общо с оригинала, много съм доволен. Карам с 93 както винаги, не знам дали 100 октановия е подходащ за този двигател. Дино теста е с 93. Въртящия момент е като на двулитров двигател, режем скъпите немски таралясници, като пътни знаци ;)
  2. На мене ми добави точно 52 кс и 80 НМ, както е по рекламата. Доказано е с дино тест вчера. Ще видим още съм пресен, но температурата си е в норма, другото не знам. Дунев е пържи градско, аз извънградско.
  3. Привет, то вече няма гаранция 3+3 изтича 12.23 г. Дунев ме посъветва да карам предимно на Рейс настройката. Иначе има апликация на телефона, на която може да настройваш 7 финни настройки, но аз не съм от тия дето много цъкат. Минах на дино тест вечра, 200 кс на предна гума и 320 НМ. Днес пристигнах на морето, пробвах максималната по АМ Тракия, но повече от 230 км/ч не вдига. Три пъти пробвах, даже на 5 ск. да вдигне повече от 6000 оборота, но не става. Кажете вие какво ме спира, дали са скоростите или някакво електронно ограничение. Забивам точно на 230 км./ч. А напр. Сеат Леон FR с 200 к.с. двига 240-245 км. Лично съм го пробвал.
  4. вече съм тунингован, гаранцията да го духа
  5. Колеги, реших да се тунинговам с рейс чип GTS. Ще дойде след няколко дни, но не намирам предна и задна горни разпънки за Ходната Свик 2017, fk7 1.5 t 134 kw, някъде из Европа, където може да се плаща по банков път. Американците са ясни, но имам съмнение, че това което се предлага е точно за моя европейски вариант. Снимките са различни, мястото на резервоара за сирачна течност също и така..... Отделно от това тия не дават банкови сметки а те муфтят само чрез пейпал и други подобни платформи, където не мога да си регистрираммоята карта. Къде мога да намеря такива части?
  6. до там няма грижи и тук да се пипа, но идеята ми е да не е само чип тунин а да се пипне и генерацията, напр смяна с такава на HKS, въздушен филтър и входящата въздушна система. Един познат ми даде този немски сайт за чипове, вече има чип и за 1.5Т 10 генерацияq двигател FK7 в 3 варианта. https://www.racechip.eu/about-us/company.html
  7. сега гледах качването точно на Сивик 10 1.5т. Но цените на флаш про са 695 долара
  8. Привет колега, Точно такава гледахме с жената миналата - 2019г. в Бул Трако. Първо цената беше като на нова кола, нищо че беше само на 20 000км., след това, поне за мен, тези 2л. двигатели вече са остаряла концепция, която ще ти харчи 12-14л/100 бензин градско. Карал съм такъв двигател, за това знам какъв е реалния разход. Ние си останахе само с една Хонда в семейството а жената си купи чисто нова Шкода рапид.
  9. Съдаржанието в моя чип, който е 3.0 е само MP3 - музика. Аз също не намерих в мануала ограничение на максималния размер. Интересно ми е как се реши проблема и за това реших да споделя, защото сам стигнах до решението. Ако при някой друг се появи същия проблем да не се главоблъска като мен и да ходи по сервизи, не че е лошо да ти сменят целия дивайс с нов, но си е загуба на време и нерви. Форматирането на чипа е първото нещо което се прави, но проблема остана. Върнах самото устройство към фабричните настройки, защото аз го ползвам на български език, пак нищо. Та така, явно с новия модел ние ще решаваме проблемите, дали с помоща на Бултрако или пък сами. със здраве Алекс
  10. Колеги, споделям с вас констатиран от мен проблем с мултимедията на Хонда Сивик 10 ген. 2017г. От известно време, задната камера пали много бавно или въобще не иска да тръгне. Направих рекламация, в Бултрако смениха камерата и устройството, без самия таблет. Оказа се, че проблема остава. С малко напън на мозъчните клекти и анализ на получената информация, реших да сменя диска/флашката, без да променям вида и количеството на информацията в нея. Просто смених 64 ГБ флашка с 32 ГБ и проблема със задната камера за сега е решен. Явно устройството на Хонда се затруднява да чете по-големи дискове от 32 гб., независимо какво количество информация съдържат. Искам да спомена, че 64 ГБ диск си вървеше идеално на колата на жената- Шкода рапид 2019г., но тя няма задна камера за да проверя дали и при нея не възниква същия проблем. Също така устройството на Хонда с 64 ГБ диск трудно чете самите файлове и се затрудняваше да ги стартира. Ще се радвам да споделите вашите мнения на тази тема.
  11. привет маниаци, някой ще ми разкаже ли как се снемя батерия на ключ Хонда Сиви 2017 спорт плюс - безкноткакно заключване. Като начало как се отваря ключа без да се издраска и къде му е винта за разглабяне/ ако има такъв/. За да няма недоразумения прикачам снимка на ключа ми.
  12. МОЯТА КОЛА Е КУПУВАНА 2017г. Явно това е старата версия.
  13. не съм я ползвал още, ще видим след време
×
×
  • Създай нов...