Jump to content

emonai

Фен
  • Мнения

    213
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

47 Neutral

Относно emonai

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Cr v lll 2.0 150к R20A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Нещо не си направил като трябва май. За айфон не знам, но с другите няма включване, изключване на Bluetooth. Няма трансфер. Искам разговор, пита ме, кой да набере от списъка със запомнетите имена, казвам името, повтаря го ( с моя запис) казвам yes и говоря. Ако не е в списъка, набирам от телефона и затварям, после зелена слушалка и казвам redial. Тя казва redialing и набира номера. Всичко е обяснено в описанието на български мисля, че беше около 290 стр. Ако не се лъжа. Успех!
  2. Вече две години няма ядове, дано продължава така.
  3. Аз съм с KYB- Japan и съм доволен. И на CRV end jazz.
  4. Никъде не намерих снимки или клип за датчика на коляновия вал за мотор R20A2. За това качвам малко снимки
  5. Качих колата на канала, и леле Мале! Ако това е датчика под изпускателния колектор. То не мога да го видя хубаво, камо ли да го сменя, ще пробвам да сваля дясната гума, но не съм оптимист.
  6. Здравейте, и моето CRV ме предаде! Почувства се загуба на мощност, върви, но не е как беше. Първо го отдадох на лоша газ и постоянно съм на климатик и не му обърнах внимание, но след като презаредих газ и пак остана отделих време за "скъпата" Опитах да изфорсирамм, но тя се задавя в горните обороти. Прочетох я с LM... и показа тези грешки, интересно бяха 10 грешки, като след 0341и 0441 имаше в скоби различни цифри (06) (15) и др. Изтрих ги и колата започна да се форсира нормално, но след малко каране пак същото. Та сменяли ли сте датчик на коляновия вал и от каква марка сте доволни, че има от 30 до 130 лв. И дали ще имам успех ? Щеше ми се да ходя с нея на море, а в сарвиза в овча купел на Слави имат часове, чак края на септември. Че ако я оправя аз или ще е случайно или ще е временно, а на друг "скъпата" на ми са дава!
  7. Здравейте, за един приятел питам, дали някой е гледал тази Jazz: https://mobile.bg/11693241380222912 и ако да, имате ли мнение?
  8. При мене има резервна гума и крик, а горе в дясно на багажника има и компресорче и спрей за лепене, предполагам, че и при тебе е било така, но са го по обрали. Резервната гума май беше патреица.
  9. Подобен шум има и при мене, особено зимата, но по отношение на маслото, гарантирам, че никога не съм го оставял дори под средата на пръчката и го сменям на всеки седем хиляди.
  10. Аз сложих подсилени айбах, и се изправи задницата и се вдигна, вярно скъпичко е, но лесно се сменят, няма нужда от майстори. Е, само трябва да вземеш от някой винтов калъп за свиване.
  11. Има тема "парктроник", намери я с търсачката и я разгледай. Там сме качвали и снимки как се сваля и датчик и бронята. Успех!
  12. Здравейте, монтирах теглич на колата, всичко механично пастна. От видиоклиповете бях останал с впечатление, че зад задната лява кора има нарочен куплунг за теглич със сигнал и за десния мигач. Да бе да, ама не. Свободният куплунг е само с две жици, а от куплунга за левият заден стоп имам 6 жила и като смятам: 1 габарит, 2 стоп, 3 мигач, 4 за мъгла, 5 маса, 6 задно скорост. Е не мислех да свалям и задната дясна кора да взема сигнал за десен мигач. А съм приготвил платка с релета, гледам има електронен модял за теглич, но са чудя за него от къде взимат сигнал за десен мигач?
×
×
  • Създай нов...