Jump to content

iem

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от iem

  1. Здравейте и за много години! И аз съм с проблем в часовника. Скоро разкачих акумулатора за да го заредя профилактично и след като го свързах не успях да сверя часовника нито автоматично през навигацията, нито ръчно нито се ресетваше. Май ще трябва да използвам старомодния начин като на колегата Живко и в един часа да закача акумулатора. Поздрави и безаварйна година!
  2. Когато обстоятелствата те притиснат използваш техниката с която разполагаш към момента, жалко че не ме бяха притиснали например разполагайки с NSX, но това е друга тема.... И в крайна сметка има ли ограничител или не туй е въпроса. Не че има голямо значение, защото явно теглото е ограничителя
  3. Отлитат, но ги държа с една ръка :))) А ти колко си успял да развиеш с твоя Хонда ?
  4. Най-малкото е да има "ремап", кой знае какво още е пипано за да вдигне тази скорост...
  5. Сигурен съм, че колата е с доста "дълги" скорости. На 5-та предавка може и да вдигне повече, докато достигне тези обороти, но ще му трябва мощност или голямо нанадолнище. Мисля, че Акорд седан с ръчни скорости е несравнимо по-бърза без значение дизел или бензин... А какво ще рече да се заключи Lock Up i приплъзване на хидротрансформатора?
  6. Благодаря за клипа, но тази Хонда е доста по-нов модел, а и с CVT трансмисия според мен. пс Не мисля да пробвам пак максимална скорост, но ми стана любопитно, да не някакъв приоблем, защото по-старата генерация с този двигател върви доста повече.
  7. Здравейте, искам да ви питам дали някой е имал следния проблем или по-скоро фабрично ограничение. Притежавам Хонда Акорд 2008 г. комби, автоматик, 2.4 бензин. На ръчен "S режим" автомобила върви прилично като предавките до 3-та, включително ги сменя на 7000 оборота, което е около 180 км/ч. по километраж, но мине ли на 4-та предавка достига до около 200 км/ч. около 4 500 оборота и не може повече. Знам, че автомобила е с огромна маса, но все пак мисля, че сходни автомобили минават с лекота тази скорост. Та мисълта ми е дали е с ограничител на максималната скорост или просто толкова си може колата. PS не съм състезател наложи ми се веднъж бързайки към София.
  8. Пратих я на колегата Токио, наистина работи много добре и съвестно. Върна ми тонколоната като нова и звука е такъв каkъвто трябва да бъде за тази кола, а именно premium.
  9. Предна лява тонколона "си изпя песента" започна да грачи и пръхти. Чудя се 4 ома или 2 ома, но доколото съм чел един от най-важните показатели е Децибела.
  10. здравейте, а какво ви е мнението за тези говорители ? https://www.avitel-bg.com/audison-ap-6_5-ohm2--165mm-woofer отговарят точно на спецификите на Хонда. 2 ома; мидбаси 16.5 см. компонентни и т.н. остава и да свирят добре. Доколкото съм чувал са дъщерна фирма на Херц.
  11. Чувствам, че една малка, сладка кола превърнала се в част от семейството в добро и лошо и предполагам служила вярно през всичките тези години, отива за претопяване за съжаление НАистина новия автомобил е страхотен, но тази количка може още дълго време да се кара като градска, а и да продължи да бъде част от семейството, докато не се предаде ....
  12. Благодаря Ви колеги, основното което ме притесняваше беше дали този вискозитет и миещи добавки няма да запушат катализатора. Ще го пробвам маслото. Поздрави,
  13. Колега, моля за съвет по така зададения шаблон: 1. Honda Accord Tourer 2008 г.; 2. Двигател - K24Z3; 3. Не съм наливал още масло, но по спецификация е около 4.2 литра; 4. Гориво - бензин 95 обикновен; 5. Режим на експлоатация - (градско 50 % леко през уикенда, извънградско 50 % лятото (почивки море и т.н.) 6. Около 8 хил. км тъй като толкова карам през годината; 7. Има катализатор; 8. Препоръчано масло 0w20, 5w30 и т.н. 9. Карам кротко пенсионерски. Благодаря Ви,
  14. Извинявам се колега, но съм пропуснал да спомена, че двигателя е 2.4 бензин k24z3 спецификация. Ще погледна посочените мнения. Благодаря
  15. Здравейте колеги, прочетох доста по темата и за различните спецификации за които сте се постарали много за тхнически неграмотен като мен, но бихте ли ми препоръчали масло, което да отговаря на спецификата за моя автомобил Хонда Акорд 8 произведен ноември 2008 г. на 137 000 км., реални. Предишния собственик в Швейцария го е карал с Масло Castrol Edge 5w30. Тъй като не видях масло с вискозитет 0w20 (а това е препоръчаното от Хонда) да отговая на Аcea C проблем ли ще е ако пробвам Аmsoil 0w20 или друго масло което няма "Acea C"? Годишно изминавам около 7-8 хил. км.? Около 4 хил. км са в града предимно събота и неделя в нисък трафик, а останалите извънграда лятото.
  16. Ами аз вече реших проблема, просто като ми се наложи да говоря с някого през Siri набирам номера му, а разговора провеждам през хендсфрито на колата.
  17. За съжаление ми е на немски и нищо не панимаю иначе не беше просто пържене, а подаване веднъж два пъти на газ до въпросните обороти при загряла кола ;).
  18. Благодаря за отговора. Поздрави,
  19. Здравейте колеги, отскоро съм горд собственик на Хонда Акорд Комби производство 2008 2.4 бензин. Имам един странен незнам дали да го нареча проблем, но когато колата е запалена и съм на позиция "P" на АТ при форсиране не може да вдигне повече от 5000 оборота в минута. Дали има някакъв проблем или просто е някаква защита когато не съм в движение. Поздрави,
  20. Здравейте колеги, отскоро съм с Хонда Акорд ген. 8, но не успявам да изкарам телефонните номера от Iphone 6s. Всичко друго успях да направя, промяна на език от немски на английски, pair и т. н. но като кажа list или receive contact връзката се разпада. Има ли някой същия проблем с Iphone ?
×
×
  • Създай нов...