Jump to content

weswes

Фен
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно weswes

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.06.1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна/Бургас/Приморско
  1. Утре на картинг пистата ще има състезание. Кой ще ходи от форума?
  2. Състезание с вериги дали ще разрешат По-големия проблем може да е придвижването до там, че вчера покрай Техническия и малко по-нагоре пътя беше станал на паркинг
  3. Сложи и газ, че с е високо октаново число . Иначе на тая компресия за всекидневна кола или кола за разходка не мисля че ще е много удобно. Трябва всеки път като отидеш да зареждаш и да вадиш комплекта "млад химик" !!!
  4. И аз да се похваля Тази сутрин някакви прости наркоманчета са ми разбили стъклото на предна дясна врата явно да крадат цд-то ама явно някой ги е сплашил или са се отказали защото цд-то е надрано отстрани на панела а нищо не липсва в колата. Внимавайте защото имаше още две счупени стъкла тука ( Варна Чайка около 64 - 65 - 66 блок)
  5. Който ще ходи да казва да се видим и после може да направим едно събиране на по биричка П.П. с една голяма зелена кола ще съм (не е хонда )
  6. Болтчето е за долната граница. Пробвай да лашнеш болчетата на сензора и да го завъртиш малко като гледаш да е в граници.
  7. Throttle position sensor. Представи си го като потенциометър закачен за педала на газта. По-високото напрежение означава по-отворена клапа ако е в границите.А с какво го гледаш?
  8. Аз съм в Чайка и тук само прекапа, колкото да ни развали плажа
  9. Предполагам знаете закона на ОМ На теория малко по-голямо напрежение на искрата, но може би ще има и смущения върху аудио системата
  10. По принцип overdrive-а понижава предавателното число на скоростната кутия. Като го включиш бутона на 5 при една и съща скорост трябва да паднат малко оборотите на двигателя. При Cr-v този бутон служи за спиране на overdrive-а. След кратка справка разбрах, че скоростната кутия на CR-v е с 3 предвки а 4 и 5 са overdrive
  11. От къде си взел данните? Забелязвам доста неточности.
  12. Телевизор им викат заради ръбатите форми, плоска врата на багажника и фаровете
×
×
  • Създай нов...