Jump to content

samkarti

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно samkarti

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Skoda Superb
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Stara Zagora

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.auto-data.net/bg/honda-brand-127

Последни посетители

921 профилни разглеждания
  1. Искам да предложа една нова услуга: автомобилна фотография, БЕЗПЛАТНО! Ако на някого му трябват качествени и хубави снимки на автомобила му, било то за продажба или друга цел, ОБАДЕТЕ СЕ! И все пак защо го правя - получавате част от снимките, друга част остават за нас, използвани с маркетингови цели! Вие доволни и ние доволни! В Стара Загора съм! За колегите от Стара Загора - 0895754081 и info@snimkata.bg За колегите от София: https://www.facebook.com/events/184442865829821/ https://invite.viber.com/?g=xXo0Jn0vxkg5x75_KPd8ObzsWyaZcoLn
  2. По каталог (а данните за повечето коли са що-годе верни) пише 7.7 градско, 5.2 извън, 6.1 смесен разход. Обикновено тези данни не са "изсмукани" от пръстите на някого, а се правят с реални замервания, само че не в България (което предполага и доста по хубаво гориво) и не по такива пътища като нашите: http://auto-catalog.net/?f=showCar&car...243&lang=bg
  3. Колеги, ето една карта с камерите и радарите из цяла България: http://radari.bulmaps.bg/ Има ги по главните пътища и по населените места.
  4. Колеги, сайтът вече има още една полезна категория - библиотека: http://auto-catalog.net/?e=library&lang=bgВ момента има само тестов документ, но много скоро ще бъде доста по-пълна, с възможност за търсене и филтриране, а също и с възможност за изпращане на документи от вас.
  5. Това вече се случва Само дето не смогвам малко, ама полега ще се справя.
  6. от 1-2 руски източника.....
  7. Това евентуално .. по-нататък.
  8. Колеги, модила за редакция е готов!В сайта, като се отвори конкретен модел автомобил, в лявата колона има линк "Редактирай данните за тази кола".От там можете да редактирате данните за конкретен автомобил. Ще бъдат проверявани и после замествани на мястото на съществуващите данни.Предаварителни благодарности на всеки включил се в промяната на сайта!
  9. Колега, нали за да са верни данните трябва да се вземат от някъде...Ще има възможност за редакция скоро, само трябва да я напиша
  10. Скоро ще направя възможност да се редактира инфото от потребителите, че така задачата става доста тежка Благодаря на всички!
  11. Колеги, пущам един сайт, авто каталог. http://auto-catalog.netЗа начало ще има технически характеристики и снимки на почти всички модели и марки коли.В бъдеще мисля да пусна и ремонтни характеристики, както и норми по спецификация за голяма част от моделите и марките коли.Чакам мнения и предложения!И предварителни благодарности.
×
×
  • Създай нов...