Jump to content

tachman

Фен
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About tachman

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR V 1gen 128
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  the moon

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. Малко развитие .... Откакто свалих капачката на разширителния съд за спирачна течност и после го затворих проблема като че ли изчезна!? явно там е заровено кучето ... Ще го проверя по-обстойно при първа възможност! ...накладките са нови!
 2. нивото е между минимума и максимума! ще долея да проверя, но се съмнявам!?
 3. Здравейте колеги, от едно известно време по време на движение ми светва лампата за ръчна спирачка, свети известно време, после изгасва. Мислех, че ключето, което дава контакт при вдигната ръчна прави мизерии, но не е то! Забелязах, че като натисна педала на спирачките до долу и лампата за ръчната светва!? Като отпусна педала понякога гасне веднага, понякога не веднага. Кво става - иди го разбери! Моля, ако някой е имал такъв проблем или има идея какво се случва да сподели!?
 4. tachman

  гори масло

  Само да кажа, че се обаждах на хората от сайта и от дума на дума разбрах, че правят отстъпка на хора от форума!? Цената е 40 лв за 4л. и пращат с куриер. За да получите тази цена само споменете, че сте от Хонда форума!
 5. поздрави за темите, обясненията и снимките на колегата!
 6. Нямам за цел да кича колата като елха, просто търся вариант да не товаря излишно инсталацията, генератора, акумулатора ... това е! Благодаря за мнението на колегата Слави! Какъв модул е подходящ за хондата- управление по минус или по плюс?
 7. Благодаря, ще огледам и ще решавам.
 8. Може ли да снимаш отблизо монтажа? Какви светлини си монтирал - китайски или нещо по-марково? Благодаря!
 9. Сигурно са добри, но и парите им си ги бива! Аз говорех за дневни на ЦРВ без дупки в бронята за халогени!
 10. Здравейте колеги, някой монтирал ли си е дневни светлини на ЦРВ 1 генерация, без халогени? Ако някой е слагал моля да сподели къде точно са сложени, какви са като форма, на какъм принцип се палят, някакви снимки и въобще нещо по темата да се сподели. Благодаря! Или пък диодни крушки на фаровете!?
 11. "Майстора" съм си лично аз!
 12. Даа, минах и аз през операцията по привързване на снопа кабели от купето към вратата. За сега всичко работи без проблеми! Благодаря на отзовалите се!
 13. да, и аз съм на това мнение, прочетох това-онова в друг форум. Но май без разоборудване на шофьорската врата няма как да се видят тези кабели!?
 14. Здравейте колеги, изчезна ми централното без всякакво предизвестие! Фабрично е с дистанционно, като заключа или отключа работи само шофьорската врата, само с ключа е същото. Бушона е здрав, прочетох темите във форума, но там говорят за повредени машинки на вратите, при мен да откажат и трите по едно и също време много ме съмнява! Моля дайте някакви насоки какво да гледам!? Колата е ЦРВ 1
 15. tachman

  въздуховод

  да, да има ги и на доста по-ниски цени, но мен ме интерсува предназначението на въпросната част
×