Jump to content

Temo

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Temo

  1. Във всеки един магазин за акумулатори или авточасти ще ти проверят по каталог.
  2. На дисплея светва оранжева "лейка" и изписва ниско ниво на маслото, когато на щеката нивото е малко над минимума.
  3. Виж това дали ще ти помогне: https://f01.justanswer.com/freefallin2005/ed0bb911-f8d6-4f0d-8182-23965ea1fc4c_vsa.pdf
  4. Ако прочетеш темата от началото, няма начин да не ги видиш Жокер: 4-ти пост.
  5. Линковете си работят, просто трябва да цъкнеш върху тях
  6. Може да продухаш с компресор пръскалките без да ги сваляш - от вън на вътре с маркуч без накрайник, като го допреш плътно до пръскалката за максимално налягане. Но задължително издърпай маркучите от пръскалките, за да може боклука, който ги е запушил да излезне навън през щуцерите, а не да го върнеш обратно в системата.
  7. След повече от година успях да реализирам този проект, точно както е описано в немския форум. Системата работи без грешка. Благодаря на колегата DTEC.
  8. Виж и тук: https://www.stelki.bg/category/307/gumeni-stelki-za-honda-civic.html?page=1
  9. Цената само на перото (гумичката) в Бултрако Пловдив е 23 лв. за брой, без значение кое точно.
  10. Здравейте колеги! Предполагам, че на някой вече му се е наложило смяна перата на чистачките. В книжката пише, че се сменят само гумичките на перата и е показано как става. Та мисълта ми е ако някой вече е сменял, да сподели къде се продават, защото по онлайн магазините намирам само с перата заедно. Масовите гумички за пера са по-тесни в захвата от нашите и не стават. p.s В Бултрако не ми се пита, защото там "не познават парите"
  11. Колеги, някой има ли идея как може да се изключи старт-стоп системата за постоянно? Защото в момента се изключва само до следващо ръчно стартиране на двигателя, което мен лично ме дразни. Стигнах само до заключение, че ако се прекъсне връзката с някой от датчиците които тя следи, за да не се задейства, например: непоставен шофьрски колан, климатика на макс или ниско ниво на напрежение в акумулатора (изтощен, слаб). Но не знам как да открия някой от тях.
  12. Такова кръстовищя не същесвува ... два БУЛЕВАРДА се пресичат, а пък главния път завива от единия в другия.
  13. Данъка на един автомобил в България зависи не само от мощност, година на производсво и евро стандарт, но и от общината в която го регистрирате. Всяка община си гласува размера на местните данъци и такси. Има калкулатор в нета, на който само като сменяте общината, без да променяте другите параметри ще разберете разликите. http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
  14. Свърши ми работа и английското, но все пак ако на някой му попадне такова на български, моля да го прикачи тук. Благодаря!
  15. Здравейте колеги, търся ръководство на български език за 9та ген. Тук във форума намерих за 8ма ген. Ако някой има, да го сподели. Предполагам ще бъде полезно и за колегите, които го имат на книжка.
  16. Може да си потърсиш тук: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xkey+civic.TRS0&_nkw=key+civic&_sacat=0
  17. За да го обучиш първо трябва да го нарежеш за да може да даваш контакт с него по време на обучението. Имам снимка с описание как става, но не мога да я прикача тук. (нов съм). Ще пробвам на ЛС.
×
×
  • Създай нов...