Jump to content

vespa

Фен
  • Мнения

    972
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    8

Мнения публикувано от vespa


  1. При мен разхода на масло беше 200-250гр на 1000км. Абсолютно същия шум като дизел,минах още 40хкм без никакви проблеми но реших да сменя двигателя. Старият двигател стои в гаража със свалена глава няма фрапиращо износване на буталата.


  2. Темата е за Формула 1 в общи дискусии а що се отнася до двигателят той може и да е най добрия в момента. Това не значи, че трябва да съм фен на РБ и най вече на пилота им.

    • Нагоре 1

  3. Имаше, оказа се голяма грешка. Това на снимката е циментов аутабан без асфалт което е много здраво и опасно през зимата ако се остави да замръзне. 

     


  4. Преди 5 часа, HondaExplorer написа:

     

    Еее мислех, че ще ми отпуснеш още поне 1 милиметър феродо, туй за мен са сигурно 15-20000км смесено каране, поне да доближа на милиметър предупредителната ламарина. 😁

     

     

    Тези накладки имат още много живот, водачите и при мен са различни явно има някакво значение горни и долни.


  5. Това значи, че разхода не се влияе от типа масло 250гр на 1000км е нещо нормално за този двигател ( един от най скапаните двигатели на Хонда). По честа смяна 5,6хкм,ще те радва още дълго време. Ремонт се прави при разход над 0,5л на 1000км. 


  6. Дали са глупостите незнам. Candy произвежда едни от най добрите компресори Dreifuss в момента под шапката на китайския Haier. Аз имам хладилник Haier закупен нов през далечната 2005г без никакви проблеми още работи. Произведен в Унгария със същия компресор. Реално и Volvo е китайско произведено в Швейцария. Купувай смело. 


  7. На 12.09.2023 г. at 12:55, Ники Василев написа:

     Колата ще се ползва постоянно, както за градско шофиране, така и за пътуване по магистрали - Пловдив - София - Пловдив - най-често - един или най - много два пъти в седмицата, а също и два - три пъти в месеца до Бургас. Благодаря Ви предварително за положените усилия и дадените съвети. За мен ще бъдат безценни. 

    Само 3 до 4х.км. на месец. Според мен колата трябва да бъде нова и бюджет от 16000лв може да вземеш  москвич произведен в Китай . 


  8. Off Topic

    Може ли малко по подробно разяснение къде колегата  Docev сбърка ,защото през последните години  тази тема се превърна в " Ние феновете на Ред Бул и пилота Пъпчивият" 

     

×
×
  • Създай нов...