Jump to content

Ненов

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Ненов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Stream K20 2005
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

1212 профилни разглеждания
  1. СД-то е в отлично техническо и визуално състояние. Състояние като ново. Голям цветен дисплей с анимация и опция голям часовник ако на някой му трябва, защото знаете Хондите произвеждани по това време нямат. . Може да качите ваш собствен клип. Възможност за различни ъгли на панела. Безброй регулировки на цветовете, звука, шрифта и светлината. Автоматично отваряне и затваряне на панела след поставяне на диска. Цифрово-аналогов преобразовател 24-бита Burr-Brown за по-качествен звук на СД-то. Три позиции за собствени настройки на звука. Няма вход за флашка. Вижте из нета за повече информация а за повече снимки на вайбъра. На снимките е на Хонда Стрийм и мисля, че изглежда перфектно. Цена 80 лв.
  2. Най-вероятно да е допълнително монтиран - почти не съм виждал от тези Хонди с фабричен. Даже все съм се чудил къде им е бутонът за изключване. Ако е слаган допълнително най-често майсторите взимат ток от снопа кабели които влизат отгоре на петата врата - там свързват един кабел към кабела който захранва светлината за заден ход и после по ръба на тавана и купето го извеждат в тази ниша под кората където си го намерил. Ако е от този вид не търси предпазител - никой майстор не слага. Случайно ако трябва да слагаш нов зумер внимавай с плюса и минуса да не го изгориш. Ако няма изводи за зумера значи трябва да е някой безжичен - има и такива.
  3. Не знам кой е точно предпазителя, но от модула трябва да излиза кабелчето за зумера. Ток отива ли до там? Или поне виждат ли се клемите където трябва да е включен зумера към модула? Той фабричен ли е ели е слаган допълнително?
  4. Здрасти. Ами проследи веригата. Първо виж предпазителя. Ако е в ред намери модула за управление на парктроника - той се слага обикновено отзад в някоя кора - проследи кабелите от датчиците къде водят. Там той трябва да е свързан с кабелчето което подава ток към светлината за заден ход. Парктроника се включва след като се даде на задна. Задължително трябва и да се чуе и предупредителен сигнал. Виж с мултицет като си включил на задна дали отива ток. Може и самия зумер (говорителчето дето издава звука) да е или откачено или заминало. А и може предния собственик да си е взел блока - той представлява малка кутийка - виждал съм много в и-бея, но не ми се вярва.
  5. Свалянето е елементарно но после съвета ми е да вземеш едно голямо парче екобон и да го поставиш върху мокета. И да не стои грозно и да не се мокри сложи и една гумена стелка за багажник. Продават ги навсякъде. Това съм го направил, защото седалките в случая играят роля на обезшумяващ елемент. След като ги махнеш ще видиш. че под тях остава едно тънко мокетче с дебелина на вестник. След като направих това акустиката се подобри значително. Мен поне ме дразнше.
  6. Здравейте. Сложих си CD плейър двоен ДИН и не остана никакво место за телефона, флашки и други дреболии. Чудя се дали няма да може да се постави барчето което е между седалките на Сивика (2002-2005) и на Стрийма. Някой правил ли е го? Под скоростния лост едва ли ще пасне точно, но най-важното е дали пасва отворът за ръчната спирачка? Мерси. (снимката е с десен волан погрешка)
  7. В допълнение към темата. Ако сте решили да монтирате преден парктроник вижте първо от коя страна е отворът през който влиза снопа кабели от двигателния отсек в купето. Някои парктроници (Valeo, Bosch) са си със фиксирана дължина на кабелите свързващи датчиците с управляващия блок. Моите ги поставихме първа стандартно и после видяхме, че отворът е от лявата страна погледнато отпред където е двигателя - сигурно защото Стрийма е японска сглобка - не знам , други Хонди не съм гледал. Та така монтирани не стигнаха отвора и се наложи да ги обръщаме обратно така, че да влязат от страната на жабката. Иначе си е наистина една много полезна екстра. Препоръчвам я на всички.
  8. Защо не минеш през най-близкото представителство на Хонда - там литъра мисля, че беше 38 лв. и не виждам причина да не ти долеят 100 гр. за 3,80. Аз поне така направих скоро. И приятел да ти даде пак ще трябва да го почерпиш :-)
  9. Гледаш този клип и вземаш отверката. Но според мен с никое друго СД автомобилът ти няма да изглежда така добре.
  10. Да не говорим за различни автомобили? Този в Бургас е с ръчна кутия и е 12,500. Моя е грешката, че съм объркал двигателя - той бил 2.0 а не 1,8 но още по-добре. Малко стара година, но тъкмо ще ти падне данъка скоро на 2 :-). Сега за същия плащаме 340 лв. (в Бургас). От друга страна каквато и кола да вземеш така или иначе след 3-4 год. ще ти омръзне и пак ще търсиш друга. Така, че чак толкова сърце не прахосвай :-).
  11. Прочетох темите - ами както и навсякъде има както доволни, така и недоволни. Аз лично съм от първите. Да не влизаме в излишна реторика и да променяме смисъла на темата. Само искам да направя уточнение, че има страшно много притежатели на Хонда от по-горната възрастова група като мен с които съм контактувал и повечето са абсолютно доволни от сервиза но никога не влизат във този форум. Така - човека си има глава и да си решава сам.
  12. В Бургас има една такава - с 1,8 бензинов двигател. Най-важното - това е официалния вносител на Хонда за Бургас. Колите минават преглед преди да се продават и се дават с 2 годишна гаранция на мотора и скоростната кутия БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ в пробега. Мисля, че това е супер. Ако стане нещо с някоя друга част по колата, се плаща само частта - без цената на труда - а в сервизите понякога труда е по-скъп от самата част :-). А и не е задължително да се сменя при тях. Правя забележка, че нямам абсолютно никакво отношение към сервиза за да ги рекламирам така. Просто си обслужвам автомобила само там и докато чакам разглеждам колите наоколо и си говорим с хората кото мен. Нищо не ти пречи да я видиш.
  13. Стрийма няма тази екстра ,,подгрев'' въобще. Нагрява само като е в движение. Вчера жена ми направо се опече. Седна отзад. И моята едалка го е правила преди 1 път. Нещо от климатичната инсталация да не минава отдолу - или от ауспуховата система. Ама защо само от време на време и седалките поотделно...
×
×
  • Създай нов...