Jump to content

В.И.Я.

Фен
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About В.И.Я.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 01/03/1981

Profile Information

 • Кара
  Д15Б2,sfx 50
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Кюстендил

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте ,колеги! От около един месец търкалям една хубавица,та да питам лесно ли се свалят 6 и 7 седалка?
 2. Здравейте ,колеги. Нагледах се на един Стрийм 1,7 от 2002г., но ми се струва,че е с ужасни къси скорости- 2500оборота на 5 предавка и скорост от 70 км/ч. Това означава,че за 100 км/ч трабва да бръмчи с 3700оборота? Имате ли такива коли, кави са ви впечатленията?
 3. Здравейте! Днес бях Евро 07 за да търся тампони за сивичето. Намерих всички с изключение на този от предния носач,в който се захваща амортисьора. Някой знае ли как и откъде да се сдобия с 2броя? Размери или в друг магазин да потърся? 5 ген хечбек,Д15Б2.
 4. Здравейте колеги ! За смяна на амортисьори ми е хечбека / Д15Б2/ и попаднах на изгодните Starline,чешки. Имате ли отзиви за тях ? 46лв.задни ,а предните няма налични ,иначе и 3год. гаранция. Ако имате мнение за друга марка,ще се радвам да прочета.
 5. Аз карам тази от снимката и за 4+ години и 48 000км съм дал 100лв за части. Масло и гуми-отделно!
 6. Някой може ли да ми препоръча читав о-пръстен за Д15Б2? Благодаря предварително.
 7. Надявам се на нещо по-евтинко. Каква пара са амортисиорите?
 8. Искам да Ви попитам за едно странно тропане отпред,когато гумата слиза надолу в някоя дупка? Нагоре при бабуна-не тропа. Отляво е по-слабо,а отдясно-по- силно! Имате ли идея? Сивик 5ген,хеч.
 9. Колеги,имам нужда от помощ. От няколко седмици съм собственик на хонда сфх 50 1998г. и я обслужвам за сезона! Има 2т масло Motul,нов бензин,а неще да развива високи обороти. На място се форсира донякъде и после започва да "меша" и прекъсва. Когато е на ход -тръгва супер и при тези същите обороти направо губи мощ и спира! Имате ли идеи,защото лятот идва?!
 10. Да,това ми е ясно-на село имам 2бр. Балкан 50 и карам от 15-17 гогини. Мисълта ми беше, има ли шанс дозатора на 2т масли да се бъгне и да не го усетя=спек в мотора,или има защита?
 11. Колега,не знам! Аз не съм го карал! Купих го на 14.01. и на 15 тръгнах в командировка. Само съм го слушал как бръмка! Колега PACO за маслото те разбрах,ама имам предвид,ако нещо се запуши или де да знам, нещо такова,има ли автоматично спиране или нещо друго? Ако няма въобще 2т? Чувал съм ,че слагат 2т смес направо в резервоара? Ти какво ще кажеш? Поздрави!
×
×
 • Create New...