Jump to content

vilianis

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vilianis

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

1159 профилни разглеждания
  1. vilianis

    Acura TLX 2021

    Колеги честно казано не си купувайте кола от Америка. А най-големите мошеници май са https://usacars.bg Мамят те ,че имат хора в Америка и ще видят колата която искаш да купиш.Купуваш на сляпо и ядеш ....Лъжат за всичко -от цената за доставката до обмитяването.Когато дойде колата плачеш.Защото си прецакан.И тогава започват да те цакат и с резервните части.А за ремонта направо е страшно.Най-добрият там е Иван Бакалов ама не журналиста,а онзи от Пловдив-той знае кой е.Честито!!!Ще му се връща.Нерви ,пари,здраве,семейство,безсъние....и каквото се сети...
  2. vilianis

    Acura TLX 2021

    Благодаря колега,а доставката от там по какъв начин става?
  3. vilianis

    Acura TLX 2021

    Здравейте колеги,от къде да поръчам части за Акура TLX 2021 год.
  4. Като гледам колко трябва да се разглоби и като знам нивото на автомонтьорите в БГ няма и да си помисля пълна смяна с подмяна на филтъра! Благодаря отново колеги.
  5. Благодаря колеги! А кое е за предпочитане подмяна или пълна смяна при положение ,че колата е на 120 000км. Нямам оплаквания от кутията.
  6. Кажете колеги Хонда Акорд 1999г.седан,автоматична скоростна кутия,мотор F20B6,108Квт-147коня, колко литра масло ми трябват за автоматичната скоростна кутия? Благодаря предварително!
  7. Благодаря колеги,а количеството ,че цената му е сериозна?http://vestavis.myseliton.com/product/1098/honda-atf-dw1-1l.html
  8. Колеги при толкова изчерпателни отговори може ли да кажете на какви километри и с какво масло трябва да сменя на автоматичната трансмисия на Accord 1999г. 147к.
  9. Колеги,аз също имам проблем с оборотите,падат до 100-150.Моят Акорд е 2000кб.,147коня,1999г.Светна ми чека,на компютъра излезе грешка от ламбда сонда,но като пуснаха графиката показа че сондата работи нормално/за момента/.Изчистиха грешката оборотите не се оправиха и на другата сутрин чека отново светна.Трябва ли направо да се сменя сондата или има и други варианти,като почистване или нещо друго?
  10. Добре къде да намеря тази процедура за самообучение на празния ход?
  11. Колеги,аз също имам проблем с оборотите,падат до 100-150.Моят Акорд е 2000кб.,147коня,1999г.Светна ми чека,на компютъра излезе грешка от ламбда сонда,но като пуснаха графиката показа че сондата работи нормално/за момента/.Изчистиха грешката оборотите не се оправиха и на другата сутрин чека отново светна.Трябва ли направо да се сменя сондата или има и други варианти.
  12. Здравейте колеги.Могат ли да бъдат вдигнати фаровете още нагоре освен от копчето вътре в купето на Accord`99?След поставянето на ксенона бият много ниско.
  13. Скърцането е основно при слизане от препятствието.
×
×
  • Създай нов...