Jump to content

ccdesigns

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ccdesigns

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Prelude 5 H22А, Legend KB1, CB600F Hornet
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Здравейте! Някой може ли да каже какви са крушките на късите? Минах през Тех Ко да питам и казват, че им излизали H4/H7, но искаха първо да сваля старите, за да се види какви точно са. Разръчках под капака и ми се струва, че не е чак толкова лесно да се свалят и ще отнеме време. Ако някой може да препоръча къде да закарам колата, където директно да си ги свалят и да сложат нови, ще е най-добре. Поздрави.
 2. Здравейте! Пробвах с търсачката, но не откривам точно това, което търся. Молбата ми е да препоръчате сервиз или майстор в София - търся човек, който да си върши работата качествено и коректно - не искам да ходя по гаражни сервизи, за да спестя пари. Надявах се да получа препоръки от хора, които дълго време си поддържат колата в даден сервиз или отзиви за едно място от различни хора, тъй като до момента намирам само някакви единични коментари и това не ми вдъхва доверие. Изпатих си от услугите на 4-5 "добри" сервиза (няма да правя реклама) и нямам нерви вече да хвърлям пари на вятъра и да получавам винаги некачествено обслужване. Колата е Прелюд VTI 1997ма. Едното от нещата, които исках да направя, е да сложа регулируемо окачване (coilovers). Къде биха могли да го поръчат и сложат? Интересуват ме единствено качествените варианти, с които знам, че няма да имам проблеми както на писта, така и в ежедневието. Освен това трябва да се свали и изпрати рейката за рециклиране и да се потърси откъде идва едно странно присецане от време, на време - с малко газ под 2000 оборота. Дали някой би могъл да ми каже каква е разликата между компютрите на H22A5(185кс.) и H22A(200кс.)? Има ли проблем или загуба на мощност, ако H22A се кара с компютъра на H22A5? Знаете ли дали волан и седалки от Civic Type R EP3 или S2000 пасват? Ако не - как биха могли да се сложат (и кой би могъл да го направи, ако е сложно)? Седалките са с подгрев, а на волана е автопилотът, та съм отворен и към други предложения, ако има вариант да не се отказвам от тези 2 екстри при смяната. Благодаря! Поздрави, Младен
 3. Привет, Трябва да си повдигна колата с около 2-3см. Става въпрос за Прелюд 1997г H22A5. Наложително ми е да стане бързо, а не откривам никакъв начин. Мислих дори да минавам на койловъри, но ми казват, че няма как да доставят толкова бързо. Знаете ли къде бих могъл да отида евентуално да се поръчат и поставят койловъри или някъде, където продават и поставят подложки над амортисьорите? Четох и за тези буфери, които се слагат в пружините, но това ми се струва доста лош вариант и не бих сложил. Поздрави.
 4. ccdesigns

  Ключ за Хонда Прелюд 5

  Преди няколко дни ходих в Бултрако - оригинален ключ + обучение е около 140лв (67лв за ключ + 70 и нещо за обучение) . Дистанционното е нещо от рода на 400лв.
 5. https://de.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_7._Generation http://fakti.bg/avto/3222-avtomobilyt-na-staro-corolla-ili-civic65 И на двете места пише, че след фейса има. На какво да вярвам...?
 6. Тези Сивици имат ли ESP (или така нареченото VSA)? По-напред четох в темата, че Сивик 7gen нямат VSA, но се разрових в нета и намерих, че след фейслифта петвратите Сивици получават VSA (не всички). В Cars и Mobile за почти всички пише, че имат ESP, но не може да се има много вяра, изобщо дори. Съществува ли въобще тази система в Сивик 7 генерация и как да проверя дали определен автомобил я има?
×