Jump to content

danielangelov

Фен
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от danielangelov

  1. Колеги, и аз съм се насочил на там Има ли разлики в частите? (окачване / скорости / двигател / поддръжка). Благодаря предварително!
  2. Малко трудно, в mobile няма такава ... пак трябва да е внос и пак не се знае какво ще излезе ... Пък така ще си я направя и ще знам че всичко е идеално. Наистина, ако са над 10 000 лв. двете (надявам се, че не са), не си струва. Все пак благодаря за включването, всяко мнение е важно за избора
  3. Здравейте колеги, Имам възможност да закупя кола с проблеми по двигателя и скоростна кутия, съответно на разумна цена. Въпросът ми е, колко струват нови такива? Става въпрос за 2013г. Благодаря предварително!
  4. Вчера забелязах падане на температурата, както казвате. Благодаря за помощта!
  5. Да, и парното и разхода са добри. Мен ме притеснява да не започва нещо да се случва и ако е така да го хвана в зародиш (докато е евтино ) Благодаря ви, успокоих се Поздрави и приятен уикенд!
  6. Здравейте колеги. Както пише в заглавието - притеснява ме че работната температура на двигателя е ниска. Прилагам снимка за да видите какво имам предвид. Работната температура е между 5-6 чертички, а средата е между 9-10. Всички мнения са ценени! Благодаря предварително!
  7. Аз карам Акорд 6 и също имам проблем с вибрация при пуснат климатик. Системата е пълна с фреон и няма течове. Някакви идеи какво друго може да е освен "смени компресора"? Благодаря!
  8. Ok, минах 1000 км и това е последния ми пост по темата, ако някой има въпрос на лично. Извънградско скорост между 80 и 100 с няколко изпреварвания над 4000 оборота, магистрала 130, с климатик - разход 10. В София 75% околовръсно и 25% мъка, с климатик - около 12. Надявам се съм бил полезен на някой. Поздрави!
  9. 0898 26 45 27 - Цецо. Иначе ако стигнеш до блок 61 си стигнал 1 жълта барака е, сега до нея точно строят блок.
  10. Така, сега се връщам от майсторите от Младост 1. Всичко е 6. Майсторите бяха двама, пичът, който оправи всичко се казва Цецо. Процедурата беше: намери 2 места от където изпуска фреон и смени уплътнението. Напълни системата с фреон. Ремъка свиреше при палене и той го натегна. Цялата работа 100 лв. Имаха адски оборот от коли и явно наистина много разбират. Самият Цецо каза, че кара Акорд 2006-та и определно разбира от Хонди.Това е от мен, препоръчвам ги и аз Поздрави!
  11. Колега, аз го видях, но е от преди 4 години поста, за това питам Някакъв телефон можеш ли да ми дадеш? Благодаря!
  12. Ако разхода е повече - да. Иначе ми казаха, че нямало нужда. Като цяло разхода е очакван. Карам нормално, което означава, че може да се смъкне със сигурност към 1л/100км ако се кара пестеливо.
  13. Ок, и аз имам нужда от майстор в София. Климатика духа само горещ въздух. До колкото съм запознат трябва да се провери фреона и някакви клапани, които може да не са до край затворени. Та ... някой точен майстор? Намирам се в Студентски град, та ако е по-близо е бонус. Поздрави!
  14. Разхода е 11.8 със 75% околовръстно и 25% до 30км/ч + тръгни/спри.
  15. Благодаря! Тоест да разбирам, че Full Auto "гори" по малко от стандартния климатроник, понеже пуска компресора, само когато има нужда. Например, ако колата е загряла и искам да духа леко топло (например да поддържа 22 градуса в колата) и наглася на Full Auto 22 това няма да закача компресора и няма да се използва допълнително гориво?Ама,много глупости се пишат!Как не разбрахте, че няма значение дали е климатик,климатроник или както там искате си го наричайте - това нещо, при автомобилите духа само студено!Какъв стандартен климатроник,какво "горене",какво "допълнително гориво"!?!Зимата се използва парното на автомобила, за да се топлиш, а не климатика.Направете си труда да прочетете нещо,а не да пишете глупости.Ако не знаеш къде,пиши на "чичо Гошо"-той знае всичко. ...
  16. В случая говоря за ES, не SE. ЕS е 1999 и почти стига EX.За климатика - обслужен (ремък, фреон) и не духа студено. Покарах 15 км и едва се понижи температурата на струята, даже не съм сигурен дали е от климатика или от климата . Надявам се да не е нещо сериозно. Поздрави!
  17. Да, при диск е доста по-добре от радиото обаче имам проблем - като усиля на повече от 10 започва да насича, като усиля на 12-13 и направо забива ... и няма звук. Като го спра и намаля на 9 и върви супер. Мислех, че е от жегата, но не е, понеже ми го направи и днес сутринта. Някакви идеи?
  18. Излезе ми 1050 лв (30 лв. да изнесат зареждането където е за бензина + 20 лв газ). Колата няма ОДБ и без омаслители, тъй като много хора казват че няма смисъл. Монтажа беше в 1 ден от сутринта до следобед. Всичко изглежда подредено, вързано ок (аз не му разбирам, 1 приятел ми каза че изглежда добре подредено). Разход 10 извънградско със скорост между 100 и 130. 130 е по магистралата с включен круз контрол през 80% от пътя. Вижда ми се малко множко, но ще видим сега в София как ще е в края на седмицата ще пиша пак, като мина 100+ км. Поздави!
  19. Ok, днес я сложих, ако някой има интерес да пише на ЛС след известно време ще кажа как е
  20. И при мен е доста слаб баса на BOSE-то. Но четох в много форуми и явно системата се слави с много стабилни средни (при мен като усиля много повече от това, което ми понася, звука е чист, без пращене и кривене), но много слаб бас и требъл. И аз търся начини да го подобря, но май става само със смяна на head unit-a, което не искам да правя. Въпреки, че много искам да слушам музика от флашка ...
  21. http://www.zavoli.bg/ прилагам линк към въпросната фирма. Сервизът, за който говоря е намерен от тук. (не намерих опция за редакция, за това пускам втори коментар)
  22. Здравейте колеги, Изчетох не малко неща за ГИ и за въпросните "омаслители". Въпросът е, че никой с Хонда не е казал мнение за Zavoli освен 2ма от форума. Та въпросът ми е - някакви наблюдения над тези инжекциони? Няма да им връзка с OBD букса, както е ясно. Четох, че омаслителите били простотия, на други места четох, че били добри за V-tec двигател... като цяло цената е 1000 лв. (без омаслители) и ми се струва добра. В официален сервиз на Zavoli. Надявам се да се съберат повече мнения и за в бъдеще други ако решат да да слагат тази марка да четат на готово. Благодаря!
  23. И при мен същия проблем. Сега ще слагам някакви медни за да нямам повече главоболия, обаче 3-те тръбички (въздух, спирачна течност, бензин) ще ми излязат общо с труда към 140-150 лв. Някой друг сменял ли е с медни, да каже мнение
×
×
  • Създай нов...