Jump to content

beatport

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно beatport

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.11.1993

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.0 Sport I-VTEC 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Burgas

Последни посетители

607 профилни разглеждания
  1. Има няколко опции за апарати. Най-евтиния е, взимаш от Accord type R Ch1 апарати, те са двубутални и с едни хубави дискове, и накладки хващат доста добре. Аз съм с такъв сетъп и това е евтиния вариант, монтират се директно, без никакво преправяне( също така ти прероръчвам стоманени маркучи и нова хубава спирачна течност). Другата опция, от интегра дц5 можеш да вземеш 4 бутални брембо апарати, те са скъпички (около 400 паунда) и ти трябват скоби, да ги захванеш.
  2. Rollin може ли да споделиш това в кой сервиз ти го направиха понеже и аз бих искал да реша този проблем. Между другото нали спомена че е по добре на долните щанги а не на горните където е шарнира а пък ти до колкото виждам си го направил на горните. Мерси
  3. Така за лекия маховик вобще не си помислял акорда е тежка кола неможе с лек маховик, пък и то едва ли ще намериш. Спортен филтър трябва да е някой хубав, пък и няма много смисъл. Единственото, което си заслужава е пълна генерация с custom изпускател 421 със дълги тръби и едно гърне, не ти трябва двоен изход само ще тежи повече и ще струва повече. Друго, което аз направих е сложих по големи апарати отпред(дву-бутални от ATR) и по големи дискове с хубави накладки. И последното, което си заслужава е хубаво окачване, но те са скъпи. Аз взех, моето за 1300 лева. За твоите пари виж кой може да ти направи генерация и ако ти останат пари може да ъпгрейднеш спирачките. Като за нашия двигател, не може кои знае какво да му правиш пък и не си заслужава парите. Аз със тези неща, които ти изброих, съм много доволен и колата се промени бая.
  4. Bleprint са търговска марка и не се много качествени.(мои наблюдения). Аз мисля,че най-удачния вариант е рецеклирани или втора употреба от, някоя която може да си сигурен, че е на малко километри. Аз в Англия си взех две втора употреба от кола на 45к мили с 6 месеца гаранция за 70 паунда, което са аколо 160-170 лева за двете. Но принципно се разбива по дългата. Или вътрешното каре или има един паразитен най-обикновен лагер по средата. Но понеже нямам нного време, че те първа да я разглобявам(понеже единствения сигурен начин да разбереш, кое не е наред е да ги свалиш и огледаш за луфтове)реших просто да ги сменя.
  5. Здрасти. Имам един въпрос, твоя човек, който ти направи генерация той ли изработи и изпускателния колектор? Аз съм с 2.0 двигателя и си търся някой да ми направи цялостна генерация, като твоята. Някакви препоръки къде мога да я направя и горе долу какви пари или е кажи речи същите цени. Между другото аз съм от Бургас. А и още един въпрос някой с 2.0 двигател правил ли е ремап или все още не. Мерси.
×
×
  • Създай нов...