Jump to content

toto8785

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно toto8785

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 8.04.1985

Profile Information

  • Кара
    HONDA ACORD 7gn.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    pernik

Последни посетители

724 профилни разглеждания
  1. Здравеи колега спрял си се на хубав модел акорд като цяло са доста добри автомобили,стига да го вземеш читав,що се отнася до газифициране няма да имаш проблем стига да се спреш на подходящата марка инжекцион че в днешно време пазара на газови уредби и майстори е супер не качествен.Аз карам същия мотор акорд само че 2005гн сложих му гас и за сега съм много доволен от към разход и вървеш на автомобила,така че много внимаваи какъв инжекцоин ще се спреш аз карам вече втори акорд ми е това с марката lpg tech 324 с обд и съм много доволен.успех с покупката спрял си се на хубав автомобил.
  2. Здравейте колеги що се отнася до отпушването на к20 мотора,аз съм със същия сложих му изпускателна ген.от к24 поведението на автомобила стана доста по различно,доста по леко влиза в оборото дане кажа че прди да я ъпдеитна кам 180 км почваше да се зачудва,сега нещата са по различни колата я карам на гас миналата седмица я тествах кам пловдив опънах я с 230до240км без никакъв проблем ги достига от там си направих извод че можеби разликата е доста голяма
  3. Моля ако някои колега се е збласквал с подобен проблем да даде малко инфо.Колата е АКОРД 7.С навигация.Проблема е в цд чеинджера когато трагвам да го пускам исписва ЕРОР,сашто така неште да приема дискове.ако някои знае каде в софия мога да занеса цялата конзола дая погледнат,предполагам че сигурно е за почистване но аз несмея да я отварям.
  4. здравеите колеги от няколко месеца карам АКОРД 7 2.0 бензин 155к.с искам да попитам откаде мога да си взема спортен испускателен колектор и сьответно дали щте има някаква разлика в вьрвенето на колата,и наи вече каква е цената за този колектор и дали вьобште зи заслужава да се вкарвам в този филм.
  5. колега а знаеш ли каде в софия могат да ми почистят конзолата с цд чеиджера както и двд устроиството.
  6. колега но при мен и цд чеинджера които е на самата навигация неште да ми приема дисковете това какво означава,че трябва да свалям,цялата навигация и да почистя устоиството ватре в нея.а проблема с двд устроиството е като пусна навито и ми изписва грешка при четене на диска,това означава че трябва да го сваля и него да почистя,и по точно ако може да кажеш с какво да ги исчистя тези нешта.
  7. понеже сам нов собственик на акорд 7 двигател 2.0i vtec год.2003 имам навигация но по нея освен радоито ништо друго не работи изписвами само някакви ерори дори и cd.chenger не работи опитвам се да му вкарам диск но ваобште не може да го приеме ако някои знае решение по вапроса нека да пише ште сам му благодарен.кам колата сашто си има и оригиналния диск на хонда става вапрос за навигацията пускам диска в двд устроиството и на диспля ми излиза някаква грешка при четене на диска просто ништо не ми е ясно за какво става на вапрос освен за радио за друго не мога и да го ползвам,сашто и другя проблем които се явява когато пусна радиото след10сек исписва нешто на италиянски език в бяла таблица и след то дисплея изгасва ако има някои коиторазбира по тези пуштиняци и се намира в софия нека да пише
×
×
  • Създай нов...