Jump to content

mishonibg

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mishonibg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Shumen

Последни посетители

1203 профилни разглеждания
  1. Най често на този джаз е теч в багажника и по точно водата се събира където е резервната гума. Също и на пасажерското место идвайки от въздуховода. Радиото почти винаги се разваля. Тампоните на макверсона и на двигателя където е скоростната кутия често се изностват бързо.
  2. Вече 4ти ден не ми прекъсва след смяна на 4те задни бобини и 8те свещи и колата започна да върви по добре. Някъде четох из форума че тръгне ли една тръгват и др бобини от реда. Махнах лулата от бобината към свеща и там имаше окис, както и на пружинките и чакам да дойде представка за дремела да ги изчистя хубаво и да видя дали има ефект, но за сега колата работи мн. добре на газ.
  3. Да споделя за моя Jazz 2002 година на около 220 000 чух тракане на веригата на около 2200 оборота и то на 4та скорост и затова превключвах на 3та да вдигна оборотите и така я карах. После взе да трака и на 1800 оборота и вече я смених. Излезе като цена наистина около 250 лв без труд 2020 г. Имах чувството че ако бях сменил само полумесеца(обтегача) щях да изкарам още, но за по спокойно я смених и си я пазя да ги видя във времето дали се променят.
  4. Мисълта ми е лулите могат да се разменят и тези които са отпред да станат задни. Много ми е чудно каква роля играят предни със задни.
  5. Имам на Tesla 4 броя които са на външен вид като нови но 3 броя са с един номер и 1 брой с др. И не знам кои са предни кои задни. Отделно лулите на оригиналните могат да се разменят. И някой знае ли защо са различни?
  6. Ама защо са различни каква им е ролята че едните са на 108 задни, а др. на 109. Могат ли да се разменят ?
  7. Някой знае ли каква е разликата в предните бобини от към предната броня и от към задната броня. Гледам че има разлика в номерата. Могат ли да се разменят ?
  8. Най добре е с посочените параметри макар че са високи не съм карал с такива карах на 185 на 60 R14 но се усеща по трудно въртене на волана по тромава е с една идея
  9. Здравейте какво причнинява тази егр клапа че проблема който има колегата на газ на хонда джаз го и имам и аз на около 1700 или 1800 придръпва и то от скоро го забелязах и най често около 2200 след 2400 нямам ядове "По принцип в диапазона който си посочил ,че придърпва ,се включва егр клапана и връща изгорели газове към смукателя ,казваш ,че е само на газ проблема ,на бензин как е хавата ?Пробвай да изключиш буксата на егр клапана и карай така на газ и на бензин някой и друг километър да видим как ще се държи мотора ,може да ти светне чека -не се притеснявай ,след закачане на егр буксата и откачане на акумулатора за 10 минути ще се ресетне компа "

    Може ли малко повече информация благодаря предварително 

     

     

  10. Здравейте дали проблема е оправен че имам същия проблем и то на газ и проблема се появи след изминати 3 хил км на газ и наистина проблема се явява на около 2200 оборота и от скоро забелязах че и на 1700 или 1800 оборота свещите са на 17000 а вече два пъти ги сменям на 60 000 че почна да придръпва а др път на 50 000 хил км
  11. точно както каза колегата и аз направих така, като махнах жапката и там има метален държач, а той се намира посредата на жилото и го хванах с две опашки да не ходи напред назад и стана.
  12. Купих втора ръка и тази събота където мина майстора го монтира и се оправи проблема. Новите са пълни боклуци и то самия каучук според мен е калпав. На новия се сещам на една седмица и беше се деформирал от едната страна.
  13. Намирам се вече в Шумен, но явно ми е останал профила, когато бях в София. Наистина ми е далеч, то като кажа, какъв ми е проблема всеки ми казва търси си оригинален, а той е 638 лв. Даже на сервиза им казах сменете го с по скъп от 70 лв те направили рекламация и след поставяне беше по добре, но сега си сложих скъсания тампон, който си беше и проблема изчезна и още парите не са ми върнали ама и това ще стане и те се отказаха защото не можело да ги сменям постоянно . Сегашния майстор каза като го подменях вдигнах с малко крика за да ти монтирам тампона(който си беше от преди) иначе изглеждат едно към едно явно е мн мек тампона. Той се ангажира но не успя да ми даде предложение за др и сега си търся аз.
×
×
  • Създай нов...