Jump to content

mEtaka_dts

Фен
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Neutral

About mEtaka_dts

 • Rank
  Димитър Георгиев
 • Birthday 11/18/1984

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив / Стара Загора / Нова Загора

Contact Methods

 • Skype
  mEtaka_dts

Recent Profile Visitors

1851 profile views
 1. Здравейте, При мен имаше подобна ситуация, но смяната в шума при натиснат и отпуснат съединител не беше огромна. За 100 000 км шума не се измени, а сега го забелязах същия и на друг джаз. Моя беше 2002, а другият е 2007. Може би не е било проблем с лагерите.
 2. Само, че имайте предвид, че сега всичко от алиекспрес минава през митница.
 3. Колега, Аз имах подобен проблем. Сменях свещи, бобини, но не се оправи. Това, което го реши беше реглаж на клапаните. Иначе преди това с най - обикновена диагностика си четях грешките и беше незапалване в някой цилиндър или богата смес в някой цилиндър. Най - лесният начин да установиш дали е бобина или свещ е да видиш за кой цилиндър имаш проблем, завърташ бобината от този цилиндър с на друг. Изчистваш грешката и наблюдаваш. Ако се появи проблема в друг цилиндър - ясно какво е. Ако е в същият е вероятно да имаш нужда от реглаж. Поздрави, Димитър
 4. Колега, Това за реглажа е много важно! Аз го имах абсолютно същият проблем. Какво ли неправихме. Реглажа реши проблема. След като си направил реглаж, проблема реши ли се?
 5. Здравейте колеги, Миналата седмица монтирах един панел, с цел замяна на заводското радио на Хондата със стандартно. Поръчах този панел. Държа да ви споделя, че съм много доволен от комплекта. Има всичко необходимо за монтаж на единичен или двоен ДИН както и необходимият кабел преходник към евро букса. Пасва много добре. Споделям опита с вас в случай, че някой има предвид да сменя неговият.
 6. Здравейте, Закупих кабел конвертор за радиото от Хонда към евро стандарт, но се оказа излишен. Така, че ако някой има нужда от такъв кажел мога да му го предоставя.
 7. Здравей колега, На мен ми правеше така, когато клапаните ми станаха за регулиране. При такава случка с премигване на чека ми даваше грешка за незапалване в някой от цилиндрите.
 8. Колега, С две думи най - добре ще е да посетиш сервиз 🙂
 9. Здравейте колеги, Понеже поръчах 5 бр. интегрални схеми BA00AS, които са проблемите за радиото на Джазките, а няма да ги използвам, мога да ги предоставя на някой от вас.
 10. Колега, Има лагери намиращи се на макферсоните - лагер тампон. Може да са ти за смяна.
 11. Здравей колега, Аз имах Джазз 2003 и имаше същото поведение. До колкото разбрах не е проблем. Трябва да се изпозлва ръчна. Аз така или иначе имам навик да я използвам и не ми е оравило впечатление, защото никога не я оставях на скорост.
 12. Здравей, На вътрешната страна капака на кутията с предпазители има схема кой предпазител за какво е и съответната стойност на предпазителя. Поздрави, Димитър
×
×
 • Create New...