Jump to content

Rocky

Фен
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Rocky

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Bulgaria

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А когато тръгнете на ход свиренето увеличава ли се или? Когато се пусне парно или климатик? Интересно ми е и на заден ход как е положението?И когато правите обороти на волана има ли промяна.? По темата, която виждам ме навява на мисълта до момент на нещо по ремъка системата. На един Мерцедес го играх подобен мач. В мн лигаво време започват да се обаждат ролките и самия ремък. Макар и нови ролки и ремък не е гаранция че са читави. Може и някои обтегач да е. За проба тест - намокряте първо ремъка ако затихне или се увеличи звука значи от там е. Същия мач го направете и с ролките като ги намокрите. После пишете отзивА успех
 2. Колега качете видео клип да видим реално за какво иде реч.
 3. Моля моля дано ти се получат нещата жив и здрав друже
 4. https://www.diytacra.com/2015/07/honda-jazz-side-mirror-switch-conversion.html
 5. Колега може да прозвучи глупаво но пробвай първо с двойно залепващо да го раздвижеш. Само че от по дебелото което е.Вече ако не хване дикиш лошо има два варианта за твоя модел, поне така го дават в нета. Брат с триста зора сега намерих материал как се сваля. Качвам ти снимката и линк към сайта. Ще се опитам да ти го преведа.
 6. Благодаря на колегите. Ето тази взех пр малко и пасна отлично Нямах мн време да обикалям и Практикер свърши идеална работа,
 7. Ами пр малко видях на предната шофьорска пише SCT
 8. Колеги от къде си вземате шофьорска чистачка за Хонда Джаз 1.4 2005г фейса.? Предния път ми поръчаха от сервиза за Подръжка и сега само за това не искам да ги занимавам. По всички магазини не видях една да става за дадения модел. Или са сходни със на някой друг модел хонда? Имам резервна гума за перото но не ми се занимава и искам да сложа ново перо директно.Видях че е 50см дължината. Благодаря предварително!!!
 9. Привет банда. Реших да кача линка с клипа на Джаза 1.4idsi 2005г. да видите как работи двигателя. Купен на 205хил км. Мисля че някъде след 2-3 хил направихме реглаж на клапаните и малко след това сменихме и комплект с веригата. За по точно инфо мога да видя във сервизната книжка на кои км правихме смяната. Мненията оставям на вас.
 10. Здр колега. Има го в Ebay и в руски сайтове. Мисля че в Ebay го мернах 36 паунда.
 11. Мисля, че това нещо ми го обесняваха в сервиза друже и това давало по специфичен звук на работата на двигателя. Нещо подобно беше
 12. Дава ми само снимки и линкове, което не е ок за обмяна на клипове. Ако искате ми пуснете Фейсбук за да ви изпратя на месинджъра клип. Там може да обменя повече инфо.
 13. О да при Апостолов Не. Мн хора изхоряха там. Цените са до небето. А и не е официален представител доколкото зная. Но това не е толкова важно. По важно е качествената работа, която при тях липсва. Ами от познати приятели. От други групи на Колеги брали ядове там. Аз си имам личен човек който се грижи за нашия Джаз. Та за вашата верига. - нека я погледне сериозен човек, после да даде адекватно инфо за смяна ли е. Има си симптоматика, която се бърка някой път с работата на повдигачите клапаните. Мога да ви пратя клип да чуете след сменена верига как работи двигателя.
 14. О да при Апостолов Не. Мн хора изхоряха там. Цените са до небето. А и не е официален представител доколкото зная. Но това не е толкова важно. По важно е качествената работа, която при тях липсва.
×
×
 • Create New...