Jump to content

micro

Фен
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от micro

  1. За притежателите на този мотор е създаден ъпдейт за кирилизиране на софтуера. Инфо и връзка със създателя на ъпдейта може да направите на следните адреси: 1. Във форума gwcbg търсите потребителя RTuERkaM. 2. Или в руския клуб след регистрация. Ъпдейта предполагам е платен, а инфо се получава само на лични от него. Това е неговото съобщение - Имеется возможность установки поддержки русского языка навигации (текст, поиск, голос) на Honda GoldWing 1800 с 2012 г.в., а также карт с поддержкой кириллицы. Прошивка на базе оригинальной европейской версии - 2.80. Моля да не ми задавате въпроси на мен! Лек и успешен ден на всички.
  2. Първо си проверете алтернаторите (динамо , генератор по български).
  3. А на панела с предпазителите , дали няма отделен предпазител за този мотор ?
  4. Ето и моето мнение.Двата зелено жълти са за блокиране на запалването (през реле).Червен = +Син = -Сив = плюс от контактДвата жълти = мигачиЧерен и зелен = управление на модул за централно (или по схема с външни релета).Трябва да се замери дали вадят плюс или минус , че не се вижда добре.Зелено\бял = минус от капак на дв. отсекБял = минус от вратиКафяв = управление на външен модул (може би)Това е само предположение и не се ангажирам с достоверност на писанките ми.
  5. teror1staТи да работиш в цирка като джудже ?
  6. 5=1 И какво печеля ако не е тайна ?Май на някой му липсват началните класове.
  7. Хлабави връзки по арматурното табло (пристягане).Почистване на конекторите на кабелите на арматурното табло.Така стана при мен.
  8. Привет.Би трябвало да идват с тройници.Звънни там и питай.Поздрави.
  9. По-добре си смени алармата (доста стар модел е щом е с ключето и евентуално със собсвенно ,аварийно захранване).Джетроникс ли е? Или поне напиши модела.Тръгнала е да си ходи (към боклука)
  10. teror1staКогато е загаснал двигателя забрави да допълниш.Иначе вакуума от колекторите е по-голям от усилието на мембраната върху клапана.
  11. Една подсказка , ако може разбира се ?На дизела от кое делко се управлява оборотомера?
  12. При заключващия механизъм.Има го дискутирано и по-рано .Даже с подробни обяснения.
  13. Я напишете в търсачките cris angels да ви се поизправят косите.А и вече го имаше обсъждано.
  14. Дано тази пробка не е след термостата , по пътя към радиатора.
  15. Oncho_BonchoВърни си датата на компа.Ако стане така - има програмки за тази цел като "Dater"
  16. Финал.Темата може да се трие.
  17. За сега е капариран .След окончателното плащане , ще пиша за затваряне на темата.
  18. Нова цена- 1000 лв.Или замяна за лаптоп.
  19. В движение. Двигател EW2.За боя. ( Нарушено лаково покритие ).Леко тракащи вътрешни карета.За смяна и каре на кардан.Газ.Подаръци от още една подобна такава .( Не е била 4WS ).Остатъчна цена 1200 лв.0887331469 или тук .
  20. Може да влезе и резервния - безотказен вариант LZ2MPP
  21. А да имаш изгоряла крушка ? А за ръбчетата почети в мануала. Там има допустими стойности на утъняване на дисковете.Мериш и решаваш дали да престъргваш или да сменяш.
  22. Би трябвало да е точно така както ти казва Митака.Отваряш кората на вратата и на заключващия механизъм има пластинка завършваща с едно търкало , което при отворен багажник опира в системата ( пък тя е на маса). Точно ,около търкалото се събира много мизерия и не прави контакт, или изкривена пластина. Я погледни около заключващия пингой (преди разглобяването) дали не се вижда.
  23. В един пост се споменава , че някои модели ШАТЪЛ са с тази вискомуфа на карданите. (Не знам дали е вярно)Та трябва ми инфо за нея .А най-добре е схема , снимки и ако има размери ще е най-добре.Другото е дали се и намира като резервна част евентуално ако ми свърши работа.
  24. Някой да ми направи снимка на тази муфа или линк някъде да я погледна ,ако може разбира се?Благодаря.
×
×
  • Създай нов...