Jump to content

joro_www_joro

Фен
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно joro_www_joro

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 10.07.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=_RKEFJJqEQw&feature=related

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv
  1. хайде де ,кой ще слага метан.сега е момента да се вземат ефтино
  2. Продавам 2 метанови бутилки+ испарител.Бутилките събират по 6 кг всяка.Не съм сигурен колко литра ги водят.Ами който се интересува нека да ми се обади на тел. 0893 96 34 96.
  3. Аз да кажа че карам кончерто и е също много твърдо.Всичко се усеща и на паваж и на асвалт.Искам колегата да ме извини че питам в неговата тема,но искам да попитам с нормални амортисори ли излизат или с газови.Питам защото на моята кола нищо не е сменяно ,но....Ако са газове разбирам,но ако са маслени.... не ми се сртува нормално.
  4. Колега,влез в купува продава и ще видиш колко неща има,а инъче Честито и без аварийно
  5. Колега,в пловдив има едно място на което има доста джанти от размера който искаш.Аз лично там харесах един модел който е с 5 много тънки спици и всички екстри ако имаш/апарати,дискове/ се виждат.само цената малко ме спря.В Пловдив ул. Македония незнам кой номер се пада,но тя не е далга и като караш ще видиш мястото.има много джантио от вън.успех
  6. Аз съм попадал на такива търговци,но не в БГ.дано започнат всички да обслужват колите преди да ги продадат както е поне във Франция и Испания и ... предполагам в Германия/не съм копувал от там/.Виц това за пълен резервуар си е вече наистина бонус.А на теб колега какво да ти пожелая:нека този красив автомобил да те отведе на места на които да ти спира даха то вълнение.Най-важното е той да ти е най-добрия приятел и никога не те изоставя.
  7. Здравей колега.Аз имах голям проблем с охладителната течност.При 3-ма майстори бях за да ми направят колата докато накрая не я направих сам.При мен след смяна на антифриза / от майстор/ започна да ми прави номера.Обезвъздушавахме я няколко пъти и пак.искам да те питам ти имаш ли парно и постоянно ли го имаш,защото при мен се изгуби и поняяякога се появяваше.На кратко на мен ми се наложи да обезвъздушавам колата от към парното.имаше възглавнижа която ми беше много трудно да разкарам.Аз също сменях капачки и как ли не го мислех и ... на мен съшо не ми прегряваша / много очудващо, но факт/.Свалях помпата и какво ли не докато.... дано ти помогнах с нещо.Успех
  8. Както каза колегата по-горе ще стане по-шумна ако не я усетиш веднага,то след малко каране ще си "иде" и задното заглушително гърне и тогава наистина ще стане шумна.
  9. Малко цитат от условията:Теми или съобщения с безсмислен, обиден, заядлив и нападателен характер към участник във форума са забранени и ще бъдат редактирани и/или изтривани моментално. При многократно правене на тази грешка участникът се изключва! П.П. Незнам с какжо и как някой ще обеди другия коя кола е по-добра.Жъпрос на вкус и на техническо състояние.Поздрави на всички.
  10. Колега,видях че уредите показват че мотора е малко студен.не е ли малко кофти така да я ръчкаш?!
  11. Колега,щом си от Пловдив този който най-много слага фолио е на улица "Тодор Влайков" незнам номера някъде около 22 мисля.Това е улицата точно с/у входа на Ботев стадиона.Успоредна е на ул.Богомил от страна на ВСИ-то.Аз слагах на хондата и той /майстора/ ме попита дали искам да ми сложи от американското фолио или от ефтиното.До колкото знам американското е по-дебело ,но и цената му е по-голяма.Аз не сложих от американското,но съм доволен /естествено винаги можеш да имаш претенции защото не е оригинално тунирано стъкло/.слагах на задното стъкло което е много трудоемко и сложно защото е много извито и .... и на задните врати.Само за задното ми взе 60 лв за работа.прави го на 3 части и не ми се видя много.Потърси го и се договорете.Дано да съм помогнал.... малко
  12. Ами и аз да сложа снимчижи на мойте машинки. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342649
×
×
  • Създай нов...