Jump to content

didka

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно didka

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 22.03.1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    София
  • Интереси
    ЖЕНИ, КОЛИ, ПАРИ
  1. Здравейте!Моля за компетентно мнение.Скоро след ремонт на главата (след около 2000км изминати) започна да ми харчи масло.Преди това не го пипаше. Почти на сто процента съм сигурен, че не са сегменти. Някои ми казват, че са гумичките, но нали ги сменят с нови при ремонта на главата!При проверка на свещите има масло и то обилно в самите гнезда. Според мен изпускат гарнитурките на капака и влиза масло при свещите. Може ли да е само от там харча на масло.Аз ще ги сменя де, но питам за дъ съм подготвен!Благодаря!
  2. Продават се предна и задна броня тунинг и спортни амортесьори Кони с пружини, също имам и сток амортесьори предни и задни в добро състояние Монро, задни дискове с ABS, арматурно табло и др. Моля на лични или на 0899962442Ето и малко снимки:http://normandi696.snimka.bg/tuning/honda.222728.14579159
  3. Здравейте, интересуват ме едрогабаритни авточасти внос от Гърция. Знае ли някои линк или дали някои знае каквото и да било по темата.Благодаря
  4. Някакви отзиви за този мотор? Благодаря!
  5. Здравейте, благодаря за помоща! След като изчетох предположенията ви, мисля, че трябва да пробвам капачката.Парно си имам, идеално даже, течността ми изчезва през капачката на казанчето и то на дълъг път, когато съм на по високи обороти. Както споменах (След стотина км. спрях и тогава видях изхвърлена течност при казанчето, всичко беше мокро.) Питам дали има ниакакво уплътнение на тази капачка, защото аз нямам.
  6. Здравейте, проблемът е следния: преди 3 дена си проверих антифриза и за мое учудване долях близо 2 литра. Радиатора е нов, на половин година, няма вода в маслото, не съм прегрявал, нова помпа няма теч под колата??? Долях и пътувах 200км. Като пристигнах в казанчето няма никой, но в радиатора си беше до горе.На другия ден долях и отпраших към София. След стотина км. спрях и тогава видях изхвърлена течност при казанчето, всичко беше мокро. Изчаках да видя дали раб. перката, работи, не вдига темп. Питам се дали не е проблема в казанчето? Капачката се завива нормално, гледам, че няма някакво уплътнение ????? Ако някой знае какъв е проблема нека да ми помогне. Благодаря!
  7. Здравейте, търся полезна информация за малкия SUV, харесъл съм си едно за жена ми. Благодария на всеки дал инфо.
  8. Абе и аз не бях чул, но пак казвам от компетентно лице приятелски съвет. Специално този 2.0 двигател на това купе. Моля за отговори от хора които карат такъв модел или наистина знаят. Само да добавя, че и аз съм фен на марката, а също и карам Акорд.
  9. Здравейте, колеги.Изпадна ми една Хонда FR-V 2.0 i-vtec sport. Много ми харесва и искам да я взема. Изпуснах една 2.2 i-ctdi и много ме е яд. Та въпроса ми е по специално за впечатления откъм двигателя (и разни други минуси, ако има), защото съм чувал не много добри отзиви от доста компетентни хора. За дизеловия мотор ми е ясно, че много добър. В момента се предлагат новия модел с 1.8 бензин и 2.2 дизел, а масово от 2004-05 са 1.7 бензин и пак 2.2 дизел.Моля само за компетентни отговори.Поздрави, Сашо.
  10. Пичове, видях темата полезни технически съвети за ъпгрейдването, но въпроса ми е за моя мотор коя точно витек глава става. Има ли откъде да се намери и т.н. Айде мерси.
  11. Предстои ми ремонт на главата на хондата, а в моята ми влезе мухата дали е по добре да я ъпгрейдна.Моля за професионален съвет и приблизителна разлика в цената.Благодаря!
  12. да затворя темата.Оказа се сдухана гарнитура, сутринта като отидах на работа и вдигнах пръчката на маслото, опа балончета. Влизам малко в бокса, до събиране на парите за ремонта.Благодаря на всички.
×
×
  • Създай нов...