Jump to content

didka

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от didka

  1. Здравейте!Моля за компетентно мнение.Скоро след ремонт на главата (след около 2000км изминати) започна да ми харчи масло.Преди това не го пипаше. Почти на сто процента съм сигурен, че не са сегменти. Някои ми казват, че са гумичките, но нали ги сменят с нови при ремонта на главата!При проверка на свещите има масло и то обилно в самите гнезда. Според мен изпускат гарнитурките на капака и влиза масло при свещите. Може ли да е само от там харча на масло.Аз ще ги сменя де, но питам за дъ съм подготвен!Благодаря!
  2. Продават се предна и задна броня тунинг и спортни амортесьори Кони с пружини, също имам и сток амортесьори предни и задни в добро състояние Монро, задни дискове с ABS, арматурно табло и др. Моля на лични или на 0899962442Ето и малко снимки:http://normandi696.snimka.bg/tuning/honda.222728.14579159
  3. Здравейте, интересуват ме едрогабаритни авточасти внос от Гърция. Знае ли някои линк или дали някои знае каквото и да било по темата.Благодаря
  4. Някакви отзиви за този мотор? Благодаря!
  5. Здравейте, благодаря за помоща! След като изчетох предположенията ви, мисля, че трябва да пробвам капачката.Парно си имам, идеално даже, течността ми изчезва през капачката на казанчето и то на дълъг път, когато съм на по високи обороти. Както споменах (След стотина км. спрях и тогава видях изхвърлена течност при казанчето, всичко беше мокро.) Питам дали има ниакакво уплътнение на тази капачка, защото аз нямам.
  6. Здравейте, проблемът е следния: преди 3 дена си проверих антифриза и за мое учудване долях близо 2 литра. Радиатора е нов, на половин година, няма вода в маслото, не съм прегрявал, нова помпа няма теч под колата??? Долях и пътувах 200км. Като пристигнах в казанчето няма никой, но в радиатора си беше до горе.На другия ден долях и отпраших към София. След стотина км. спрях и тогава видях изхвърлена течност при казанчето, всичко беше мокро. Изчаках да видя дали раб. перката, работи, не вдига темп. Питам се дали не е проблема в казанчето? Капачката се завива нормално, гледам, че няма някакво уплътнение ????? Ако някой знае какъв е проблема нека да ми помогне. Благодаря!
  7. Здравейте, търся полезна информация за малкия SUV, харесъл съм си едно за жена ми. Благодария на всеки дал инфо.
  8. Абе и аз не бях чул, но пак казвам от компетентно лице приятелски съвет. Специално този 2.0 двигател на това купе. Моля за отговори от хора които карат такъв модел или наистина знаят. Само да добавя, че и аз съм фен на марката, а също и карам Акорд.
  9. Здравейте, колеги.Изпадна ми една Хонда FR-V 2.0 i-vtec sport. Много ми харесва и искам да я взема. Изпуснах една 2.2 i-ctdi и много ме е яд. Та въпроса ми е по специално за впечатления откъм двигателя (и разни други минуси, ако има), защото съм чувал не много добри отзиви от доста компетентни хора. За дизеловия мотор ми е ясно, че много добър. В момента се предлагат новия модел с 1.8 бензин и 2.2 дизел, а масово от 2004-05 са 1.7 бензин и пак 2.2 дизел.Моля само за компетентни отговори.Поздрави, Сашо.
  10. Пичове, видях темата полезни технически съвети за ъпгрейдването, но въпроса ми е за моя мотор коя точно витек глава става. Има ли откъде да се намери и т.н. Айде мерси.
  11. Предстои ми ремонт на главата на хондата, а в моята ми влезе мухата дали е по добре да я ъпгрейдна.Моля за професионален съвет и приблизителна разлика в цената.Благодаря!
  12. да затворя темата.Оказа се сдухана гарнитура, сутринта като отидах на работа и вдигнах пръчката на маслото, опа балончета. Влизам малко в бокса, до събиране на парите за ремонта.Благодаря на всички.
  13. Благодаря, "ниакои". И това е нещо
  14. Колеги, може ли някой да ми каже колко ремъка имам на ангренажа и с какъв диаметър, брой зъби, брой ролки, че от две места за части различни работи ми казват. Благодаря!
  15. Благодаря момчета! Омбре колко пари е смяната на водна помпа с и без нея, имам предвид, ако аз я купя от друго място?
  16. Значи относно разположението на дупката, Хронос е прав точно на водната помпа е.Нямам течове от други места, Крезо. Само първия път когато прегря течеше от въпросната дупка, радиатора е нов на 5-6 месеца. Наблюдението ми е следното, има много голямо налягане и фучи през казан4ето, но колата изминава 200км, ако не работи помпата ще загрява. Шах. Голямо налягане може да се получи от скъсана гарнитура, обаче тогава ще има и вода в маслото или обратното, нали?
  17. Здравейте! Имам проблем със охладителната система на Акорда. Преди 2 седмици пътувах до Дупница и на връщане ми прегря.Не я карах 2 седмици, но като я напълних с вода и легнах под нея да видя дали не е някое водно съединение, защото течеше от някъде, видях една фабрична дупчица точно над вътрешното каре на самия блок и от нея течеше вода. Запуших я няколко пъти с пръст. След три четири пъти така да я запушвам и махам пръста някак си спря теча. Запалих я и оставих да загрее Направих няколко кръгчета и видимо и нямаше нищо. В петък тръгнах за Плевен проверих всичко и беше о.к.Пристигнах в Плевен а под капака се чуваше леко фучене беше от разширителния съд долях в него вода.На другия ден сутринта проверявам водата в казанчето няма нищо а радятора пое 2л вода. Прибрах се в София като само долях съвсем малко вода в казанчето на Ботевград. Днес сутринта пак долях 2л вода.На пръчката на маслото не виждам да има вода.Сдухана гарнитура ли имам,или е от капачката?Благодаря, Сашо.
  18. Извинявам се тъпия въпрос, ама къде се намира главното реле?
  19. Всъщност, ако имам запушен отдушник, как се отпушва?
  20. Ще сменя помпата имам друга от една ударена кола, и ще пиша.Мерси
  21. Как се разбира, че комутатора не работи като хората?И при мен триабва да чакам да запали, но пали.
×
×
  • Създай нов...