Jump to content

denis

Фен
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About denis

 • Rank
  Denis

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord, Subaru Forester
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1594 profile views
 1. Благодаря, колега!
 2. Ок, мерси. А как мога да си актуализирам картите, защото има новоизграденин пътища, които ги няма на моята навигация?
 3. Ако мога да използвам темата, да попитам имате ли в навигацията си карта на Сърбия, защото при мен е бяло петно.
 4. И аз за подобна причина си мисля. Абе здраве да е!
 5. На другия ден сутринта, съобщението се беше изтрило, нямаше и нищо запаметено в компютъра като грешка. За сега нямам проблеми.
 6. Здравейте и за много години! Снощи като си тръгвах от работа, няколко секунди след като запалих колата ми изписа Check Sistem LKAS. Някой сблъсквал ли се е със същия проблем? Колата е Акорд 2.4 автомат, ако това има значение. Благодаря предварително.
 7. Багажника определено е недостатъчен, като обем. И аз съм с малко дете и ми идва малко малък, но колкото и да е голям винаги ще е пълен, така че...Колата е шума за класа си според мен и шума идва като чели най- вече от гумите. Разход извънградско около 10/100, но ако караш 140-160км/h, определено ще е повече. Малко е мудна, но има достатъчно пъргавина за изпреварване, което е ок. Подръжката и е съвсем нормална според мен. Да, могат да възникнат евентуално проблеми, но при кои автомобили не е така. Аз съм нямал до момента гореописаните проблеми с изключение на разхода на масло, но това май се отнася за всички 2.4 двигтели на 8 ген. В крайна сметка не е лош вариант за семеен автомобил. Успех от мен!
 8. Пропуснах да кача снимки. Ето малко.
 9. Гумите са старички, имат грайфер, но не е така мек, както трябва де е на зимна гума. Цената за четерите гуми е 100лв. Телефон за контакти 0899479787 Денис.
 10. Ок, ще обърна внимание и на стартовия ток. Ще обмисля нещата и ще преценя какво да взема. Благодаря още веднъж.
 11. Благодаря на всички за мненията. Уважавам всяко едно от тях. Старият ми акумулатор също е поставен с доработки, но искам това да го избегна и точно по тази причина повдигнах темата. Ако намеря 48Аh ще купя такъв, ако не ще взема 45Аh.
 12. Може би няма да сложа оригинален, но ще се придържам по възможност към предписанията на производителя. От прочетеното разбирам, че 45Ah е най - подходящ, защото следващият който се предлага вече 60Аh.
 13. Ок благодаря, а този който е в момента между другото за да се събере е махната кутията.
 14. Здравейте, бихте ли ми казали параметрите на акумулатора за този двигател. В момента съм с един 63 Ah и малко ме съмнява да е правилния, но той така или иначе е на приключване. Благодаря предварително.
 15. Ако имах тази дилема пред себе си бих избрал избрал дизел, автомат на възможно малко километри, с нагласата за по - скъпа поддръжка. Газовият инжекцион носи своите негативи, като често регулиране на клапани, което само удължава живота на двигателя, както и резервна гума в и без това малкия багажник. Освен това газта е още една система, която все пак се обслужва. Успех в избора!
×
×
 • Create New...