Jump to content

denis

Фен
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About denis

 • Rank
  Denis

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic , Subaru Forester
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1762 profile views
 1. Споделянето на личен опит няма как да не направи една тема полезна. За мен беше полезна информацията!
 2. След обстойно ровене кабела с буксата беше намерен. Беше заврян някъде, но сега всичко е наред. Вече има радио и музика в колата. Благодаря за коментарите!
 3. Благодаря колега! По отговора ти разбирам, че няма разлика в размера на стъклата, защото моите упасения бяха, че е сменяно стъклото с такова от японския сивик и се получава разминаване в размерите. Смяната на механизма е доста по-лека задача от намиране на дефицитно стъкло.
 4. Здравейте, От скоро съм собственик на Сивик седан произведен в САЩ. Знаете ли дали има разлика в размерите на частите по купето (калници, фарове, стъкла и т. н). Прави ми впечатление, че едно от страничните стъкла не уплътнява много добре и остава лека фуга в страни по края на стъклото. Ако има разлика в размерите на вратите и стъклата между двата модела, това обеснява не доброто лягане на стъклото. А може и причините да са други. Ако някой знае нещо по темата ще се радвам да сподели. Поздрави!
 5. Благодаря колеги! Да, радиото има букса и изглежда точно както я описа колегата Krasi-mir. Сега остава да намеря и самия кабел за антената, защото не виждам такъв при кабелите.
 6. Благодаря колеги! Ще следвам препоръките ви. Ще съм ви благодарен, ако ме насочите къде да търся решето. Предполагам е някъде под волана.
 7. Здравейте, Имам Сивик 5г. 1.5. Колата е с оригинален касетофон "Pioneer" с надпис "Honda" на отвора за касетките. Касетофона работи, работи и трансмитера, който съм включил към запалката, но радиото не работи. Чува се само шум, все едно не е на станция. Отзад касетофона е свързан посредством една шорока букса. Не трябва ли да има отделен кабел за антената, който да се връзва към касетофона или нещо бъркам? Благодаря предварително!
 8. Здравейте колеги, Имам Сивик 1.5 седан. Проблема който има се състои в това, че чистапките ми не работят, когато лосчето е в положение "INT", т. е през определен интервал от време. Някой имал ли е подобен проблем?
 9. Надявах се автомата да е ок, защото имах Сивик 7г. седан с автоматична кутия и съм нямал никакви проблеми, но явно тази на хечбека е различна.
 10. Здравейте, Искам да ви попитам какъв точно тип са кутиите, които се слагат на 7г. Хечбек и мнението ви за тях . Намерих откъслечна информация и със сигурност съм пропуснал нещо. Личния ми опит с автомати на Хонда е със Црв 1г., Сивик 7г. Седан, Акорд 8г.
 11. Ок, мерси. А как мога да си актуализирам картите, защото има новоизграденин пътища, които ги няма на моята навигация?
 12. Ако мога да използвам темата, да попитам имате ли в навигацията си карта на Сърбия, защото при мен е бяло петно.
×
×
 • Create New...