Jump to content

denis

Фен
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by denis

 1. Багажника определено е недостатъчен, като обем. И аз съм с малко дете и ми идва малко малък, но колкото и да е голям винаги ще е пълен, така че...Колата е шума за класа си според мен и шума идва като чели най- вече от гумите. Разход извънградско около 10/100, но ако караш 140-160км/h, определено ще е повече. Малко е мудна, но има достатъчно пъргавина за изпреварване, което е ок. Подръжката и е съвсем нормална според мен. Да, могат да възникнат евентуално проблеми, но при кои автомобили не е така. Аз съм нямал до момента гореописаните проблеми с изключение на разхода на масло, но това май се отнася за всички 2.4 двигтели на 8 ген. В крайна сметка не е лош вариант за семеен автомобил. Успех от мен!
 2. Пропуснах да кача снимки. Ето малко.
 3. Гумите са старички, имат грайфер, но не е така мек, както трябва де е на зимна гума. Цената за четерите гуми е 100лв. Телефон за контакти 0899479787 Денис.
 4. Ок, ще обърна внимание и на стартовия ток. Ще обмисля нещата и ще преценя какво да взема. Благодаря още веднъж.
 5. Благодаря на всички за мненията. Уважавам всяко едно от тях. Старият ми акумулатор също е поставен с доработки, но искам това да го избегна и точно по тази причина повдигнах темата. Ако намеря 48Аh ще купя такъв, ако не ще взема 45Аh.
 6. Може би няма да сложа оригинален, но ще се придържам по възможност към предписанията на производителя. От прочетеното разбирам, че 45Ah е най - подходящ, защото следващият който се предлага вече 60Аh.
 7. Ок благодаря, а този който е в момента между другото за да се събере е махната кутията.
 8. Здравейте, бихте ли ми казали параметрите на акумулатора за този двигател. В момента съм с един 63 Ah и малко ме съмнява да е правилния, но той така или иначе е на приключване. Благодаря предварително.
 9. Ако имах тази дилема пред себе си бих избрал избрал дизел, автомат на възможно малко километри, с нагласата за по - скъпа поддръжка. Газовият инжекцион носи своите негативи, като често регулиране на клапани, което само удължава живота на двигателя, както и резервна гума в и без това малкия багажник. Освен това газта е още една система, която все пак се обслужва. Успех в избора!
 10. Цената е без куфара и гредите
 11. Дата на първа регистрация 29. 10. 2010. По VIN e 2009г. Най високо оборудване за модела. Има поставен газов инжекцион BRC, с който са изминати 50000 км. Бутилката е на мястото на резервната гума. Резервна гума тип патерица. Има монтирани дневни светлини. Теглич Thule. Зимни гуми на 3 сезона, летни на 1 сезон. Каско до 07. 2019, гражданска до 08. 2019, годишна винетка. Кара се и се поддържа в Варна. Възможен е бартер за Honda CRV-2 фейслифт, бензин, автоматик с доплащане от ваша страна. Цена 18000лв. Телефон 0899479787
 12. В режим "S" имам усещането, че просто изцежда повече скоростите, а не по-добро ускорение.
 13. С малко дете багажника никога не стига
 14. Ако ти трябва по-висока кола или 4x4, или просто ти харесва повече вземай ЦРВто иначе не виждам много смисъл.
 15. Аз съм а акорд 8 2.4 комби . Като недостатък е малкият обем на багажника и ми е малко муден за градско каране. Иначе за дълъг път е доста добре. Многото багаж и включен климатик почти не влияят на този двигател. За изпреварване също е добре. Проблема с малкия багажник съм го решил с куфар на тавана. Успех в избора.
 16. Привет, Ако се поразровиш малко из форума ще намериш отговор на въпросите, които имаш. По принцип на този двигател му се носи славата, че гори масло, но това според мен до голяма степен зависи от вида на маслото, маниера на шофиране и от състоянието на двигателя разбира се. Задължително обстойна проверка в сервиз. Успех!
 17. И аз предполагам, че е от електрическата рейка и го отчитам, като недостатък, особенно дразнещо е при маневриране из уличките, но това да е проблема. Благодаря за споделените мнения и безаварийни километри на всички
 18. Здравейте, колеги От една година съм собственик на Акорд К24 8ген, 2009г., автомат. Това, което ми прави впечатление е прекалено тежкия волан, което особено се усеща при паркиране. Сменил съм доста автомобили и това ми прави особено впечатление. Някой би ли споделил своите впечатления. Благодаря предварително.
 19. Здравейте, продавам ляв и десен фар за ЦРВ 98г. - 180лв. Единична цена 100лв. Тел.: 0899479787Снимка
 20. Благодаря на всички за съветите. Както и очаквах от форума получавам полезни съвети
 21. Благодаря ти за съветите)
 22. Благодаря, за мнението колега. Този разход за тази кола градско мисля, че не е толкова голям. А извън градско? Газта те притеснява предполагам за поражения върху клапаните или? А какъв е стандарта джанти и гуми за тази Хонда?
 23. Здравейте, колеги.Отдавна съм фен на марката. Предишната ми кола беше Сивик и съм с високо мнение за Хонда. Сега ми предстои оглед на CRV 99г. 128ph, автоматик, на газ. Ще съм ви много благодарен да ме посъветвате за слабости за които да внимавам при огледа. Изобщо ще ми е от полза мнение за тази модификация. Скъпа ли е подръжката? Разход на гориво?
 24. Здрасти, щеше да е странно ако нямаш тропане при скъсани тампони. Сменяй ги че иде зима и не ти е стабилна много колата предполагам в момента
×
×
 • Create New...