Jump to content

KRiS_KN

Фен
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KRiS_KN

  1. Йованооо, Йованкеее... пиши +1 куверт, за спане мислим на масата!
  2. С шатъла едвам бих 3 цилиндрова корса...
  3. За 1 седмица от некачествен бензин ми изгоряха 2 помпи
  4. Абре на брат ти колата ще излезе по-силна?
  5. Фюлеринова добавка на бардал! Но както каза колегата по-горе хондите рядко страдат от гумички(от личен опит ти казвам). Също пробвай 15/50 масло на мотул полусинтетика.
  6. Дано лъжат по-малко от досегашните собственици. Многократно съм бил свидетел на свади в търговските им мрежи. Как един 70+ годишен човечец има 80лв за мобилен интернет и как недоклатена лелка, го зарибява на всичкото отгоре да си купи и флашка! Лично съм ходил да си проверя дали имам нова издадена фактура, служителят ми казва че нямам, но ако желая мога да платя......... Натам ще остана безмълвен
  7. Всъщност това е Венци Доктора. Приликата в помраченото съзнание е доста голяма, само че човека кара рекс, а мойта е 4ка.
  8. Абе Б-серийте ще има дълго да тъгуват...
  9. Единственото след D15 е К20, всякакви други интервенции са излишни... :D
  10. Не че съм особено запознат с К-сериите, но определено ми представляват интерес. По чуждите форуми са известни конверсиите К24 блок с К20 глава, алтернативен вариант са поне валове от К20-ка! Ще следя темата с интерес! Успех!
  11. Civic Shuttle на газ 12-16 градско, взависимост от климатик и прочее, извънградско при 90кмч -10/100, при 110кмч - 8.5/100 Civic ED6 Mini Me 20лв - 20км
  12. Доста добро време, впредвид теглото на 5тата. Иначе все ме яде мисълта, че на Сливен биха стояли по-различен начин нещата!
  13. Първо поздрави от другата България (гръцко).Аз лично бих се израдвал и на вървящ форд таунус. Това че някои не могат да преживеят загуба е техен проблем! След мнението на колегата Fir3 прочетох доста смислени изказвания, (които доказват че сме евлолюирали над баваристите)! И ще се обърна към него, че винаги съм готов да застана на чертата! И да не съм офф с шатъла бих фабия 1.4 mpi, с включен климатик и на газ.
  14. Мармот, мойта кола се прави за завои, тя е с 3 градуса страничен и 5.4 надлъжен. На драг се пускам да начешам крастата и да видя до къде съм я докарал, но тия 160 коньови Б16 имат тия коне и никакви нютони в некакъв диапазон от 100 оборота, така че за мен Д-серията си остава в пъти по-оправдан проект! Добре а двата старта,с червената 5-та, как ще ги коментираш, щото тя не беше никак сток, включително и от към килограми? Пак ти казвам че в Кн има ЦРХ, Д16 втек, който с настройка за писта, според мен ще влезе в 13ките! П.П И доста от Б16ките са със шпер, нещо за което ако имам парички ще има още да ревете.
  15. D15-ка сток (както казват повечето хондаджии)
  16. Понеже съм прочел доста коментари относно спора на века D vs B, искам да споделя един клип и да разпаля страстите, че e възможно D да тегли B на 3та и 4та!
  17. Който се смее последен, се смее най-добре! Искам да изкажа благодарности, към организаторите фена, фриско и ПРЕПАРАДКО (да не пропускам някой)! Изкарахме си чудесно! П.П Обмислям да си назнача колегата МОШ за PR!
  18. Без "препускащи" хонди, че дупнишките органи на реда не са от най-милостивите!
  19. Има една червена 205-ца миналата година на Калояново излизаме на правата и викам сега го отстрелвам и докато погледнем къде, вече ми беше на вратите и ми направи черта, после в бокса разбрах че е 3.0 v6. И все пак да не съм оф: До 110 вървя Х с бмв 335 дизел с 2 турбини.
  20. То и Б20 има потенциал, но нека не го засегаме поне в тая тема. И да не съм спам Ауди А6 2009 3.0 тди от летящ до 200 е на около 10 коли зад сивика.
  21. Изчетох доста мнения и бях изумен от крайно глуповати коментари до изключително смислени такива. Човек, който има намерения да купува подобен автомобил, принципно е на ясно с това какво иска. Тук без да се обиждат колегите с 5те генерации, в црх 2/сивик 4 има много повече дух, най-просто защото те са основоположниците, а пък и с всеки изминал ден стават по-екзотична гледка. Така че колега, щом ти е да возиш момата и да си правиш кеф, смело се мяткай на някой читав екземпляр.П.П Колкото до лов/риболов джигитайците са го измислили казва се Сивик Шатъл
  22. Сложих климатик на Шатъла, всичко си дойде на мястото, не очаквах да е толкова лесно, само 5 букси се включват и тръгва, но забравих да взема ролка и ми се наложи малко "побългаряване"...
  23. Разпределителни валове от Д15Б2 с ролки по 25лв парчето. Моно инжекции от д15б2 по 5 лв. Компютър ПМ5 10лв.
×
×
  • Създай нов...