Jump to content

banancho_

Фен
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно banancho_

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 1.08.1989

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic MB1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Contact Methods

  • Skype
    banancho_891

Последни посетители

2275 профилни разглеждания
  1. Да повдигне въпроса? Някой с мнение или препоръка
  2. Благодаря за отговора и предложението колего, но имам странното чувство че това не са точните размери. Гледал съм ги тези, но лично мнение: не одобрявам ccfl-а. Моята идея е да сложа лед, но затруднението ми е че не мога да открия никъде информация за диаметъра на ринговете, най вече на дългите светлини, защото там окръжността не е цяла, а по скоро като на BMW. Ако някой друг се е занимавал с нещо подобно или има информация ще съм благодарен да сподели. Поздрави.
  3. Здравейте колеги. Някой има ли информация какви са диаметрите на ринговете във фара на акорд 7ма. Интересува ме основно около лупата и около дългата светлина. Най вече на дългите тъй като там е подобно на една немска марка 😁 Благодаря ви предварително.
  4. Благодаря колега 🍻
  5. banancho_

    Dpf Accord 2005

    Здравейте колеги. Имам малък технически въпрос. Колата е Аккорд 2.2, 2005, има ли дпф и къде се намира, тъй като в пространството пише че има а аз нещо не мога да го открия. Ще се радвам някой да ме светне по въпроса. Благодаря предварително
  6. Благодаря колега. А може ли някакви данни на твоя?
  7. Благодаря за полезното инфо колега. С това устройство всичко както трябва ли си е, всмисъл някакви смущения или отклонения в нивото на звука?
  8. Благодаря за инфото колега. Явно отново стигнах до задънена улица... 😒
  9. Колега, може ли малко инфо как е направена твоята система за да има импулс/сигнал за външен усилвател ?
  10. Извинявай за тъпия въпрос колега, но би ли ме насочил по точно какво да търся като елемент, и ако има такова чудо мога ли от него да взема някакъв импулс/сигнал за да си захраня мой усилвател?
  11. Здравейте колеги. Първо се надявам темата да е на правилно място публикувана и второ се надявам въпроса да не е прекалено глупав. Става дума за това че имам желание да си сложа аудио усилвател в Аккордчесто но забелязвам че при оригиналното озвучаване няма изводи за това начинание. Ако някой някога е правил подобна операция ще съм много благодарен да ме насочи в правилния път. Колата е Аккорд 7, 2005 с Premium sound system без навигация Благодаря предварително.
  12. Колеги, това е един от здравите биелни лагери който може да се разчете. Та въпросът ми е по тези писанки които са на снимката има ли как да се разбере дали това са оригинални лагери или са някакви ремонтни, тъй като не знам как да разбера. на буталата ми също пише Р30, както и на лагера но по другите символи не знам как да разбера дали са сменяни някога ? Ако някой може да окаже помощ ще съм му много благодарен! Надявам се някой да окаже съдействие и със съвет как да процедирам тъй като съм в една голяма безизходица от която не знам как да изляза
  13. Оказа се че на 4-ти цилиндър биелният лагер е залепнал за коляновият вал и е задрал биелата ! Майсторът ми, ми каза че има вариант само да се шлайфне леко биелата за да се сложи новият лагер и да си карам, естествено да се проверят и другите биели за да не се разбалансира мотора. Утре ще ъде извадено и някое от другите три бутала за да се види там лагерите на биелата какви са и що са, за да се предприемат мерки за необходимите лагери които трябва да се купят. Нещо много ми е притеснено, тъй като никога не ми се е налагало да правя такива ремонти и не знам какво и как ще стане, вече ми се плаче чак
  14. Здравейте отново колеги. С огромно съжаление ще помоля някой с наистина опит в областта на основни и билени лагери да ми даде съвет за смяна на биелни лагери на В16А2-ката, тъй като мотора трака доста "красиво" един майстор на който вярвам само при звука който чу каза това е биелен лагер. Утре след като отворя мотора от долу мога да дам по подробна информация за това дали лагерите са сменяни някога, за да придобиете и Вие представа за какво става дума. Пак казвам, надявам се да пишат компетентни личности, за да не се получават само спамчета, тъй като вече съм повече от отчаян и не ми е до философски приказки ! Поздрави на Всички.
×
×
  • Създай нов...