Jump to content

miro.85

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно miro.85

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Хайредин

Последни посетители

443 профилни разглеждания
  1. Здравейте, Проблемът е решен, оказа се че е вентилатора на климатика трудно се мърти( най вероятно лагерите са ззаминали, след като изключим буксите към него климатика работи добре!
  2. Привет, Грешно се изказах, махам кабела на бабината, подавам директен + за 5 минути почва да духа студено като преди, аз мисля че ако е под товар компресора за това време ще изгори бобина. А и моста който пуснах беше с по малко сечение кабел и незагря. Мислех че е дал късо кабела от бушона до бабината, смених го, поставих бушона и пак гори.
  3. Здравейте, Останових че има вече пълно късо някъде. Компресора работи при подаване на + на бабината без проблеми. Пробвах с нов кабел от бушона до бабината на компресора, пак гори бушона се разглеждат ел. схеми за да проследя кабела който влиза в купето. Говорих с колега Хондаджия който се занимава с климатици след неговите насоки и видните резултати даде становище че кабел дава на късо, днес продължава да търся.
  4. Здравейте, Имам следния проблем, като пусна климатика и бушона на климатика изгаря след около 30 секунди, колата е Джаз 1.4 2007 година. Имали начин да проверя кабелите да няма оттечка без да разглобявам радиаторите? Ако са здрави кабелите евентоално да подам + на бабината на компресора би трябвало това да е проблема? Благодаря предварително!
  5. Много благодаря за компетентните отговори, взел съм 1л. Масло от Бултрако мисля да източат казанчето и тогава да налея новото, тъкмо ще го сменя. Още веднъж Ви Благодаря!!!
  6. Здравейте колега, утре ще ми изпратят рециклирания маркуч казаха че и о пръстен ще сменят, питането ми е като се монтира и се налее масло трябвали да се обезвъздошава и ако е да, как става?
  7. Здравейте колега, беше завит накриво, резбата ще я оправя с метчик, добре че нямаше по големи щети, явно е пипал пишман майстор... Още веднъж Ви Благодаря за съветите!!!
  8. Благодаря колега, проверих за такъв комплект има за 14лева такъв са резба м6x1.0 каквато е на помпата.
  9. Благодаря колега, това с пружина ще проверя, за по горния размер ще трябва да се разпробие е фланеца на маркуча.
  10. Маркуча е леко осмаслен точно на керба между тръбата от към помпата, във форума има тема за този проблем в Стамболийски имало цех за хидравлични маркуча и били сполучливи за Хонда Акорд дизел, местили всичко от стария на новия. Мойте притеснения са да не обере резбата в корпуса на помпата.
  11. Колеги здравейте, днес реших да сваля маркуча на хидравликата защото беше омаслен от към рейката се отви, но болтовете на помпата единия пукна и се отвива на пръсти а другия тръгна 2 оборота но започна да върви мазно върнах обратно и после опитах пак но пак върви мазно! Какво да правя ако се скъса не съм сигурен че ще може да се разпробие за да го отвия с обратен метчик? Имал ли е някой подобен казус и какво бихте посъветвали? Благодаря предварително!!!
  12. Здравейте колеги, и при мен се появи проблема с маркуча, може ли да ме ориентирате къде да изпратя маркуча да направят копие по него и от къде да си поръчам хидравлична течност и каква? Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Създай нов...