Jump to content

savata84

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно savata84

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 25.11.1984

Profile Information

  • Кара
    Сивик D13b2 94г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Карлово
  1. Здравей колега, аз карам такава хонда на газ и вече три години нямам никакви проблеми . Газовата уредба е напълно стандартна за карбуратор без никакви допълнителни електроники.
  2. Аз мисля че е трябвало само да опуснеш повече газ от тройника защото след продухването на въздушния колата е започнала да дърпа повече въздух и сместа е обедняла.
  3. Според мен задължително трябва да минеш стенд на предния мост.
  4. Здравей колега , аз на моята D13-ка си сложих табло с оборотомер и си работи перфектно без никакво преправяне по инсталацията,
  5. Колега провери маркуча за вакуума от двигателя до сервото дали не е прокъсан някъде. също така може да имаш проблем в обратния клапан .
  6. Колега, шпилка 6мм е там . Най вероятно ти е превъртяла резбата в алуминия. правиш резба 8мм и някой стругар ти прави една шпилка отдло с резба 8мм а нагоре 6мм и си решаваш проблема.
  7. Колега за смяна на мембрани си и добър реглаж на ниските обороти при включени консуматори.
  8. Колега , възможно е след каране на газ да са се зацапали дюзите и да не впръскват нормално бензин. Едно чистене с ултразвук няма да навреди.
  9. Според мен ще ти трябва само нова бубина.
  10. Колега, при мен се получи същото при въртене на волана без да работи двигателя нещо се счупи и ми изчезна хидравликата . Ако си намериш някоя читава втора употреба я вземи и ще се оправи . Успех
  11. Плочката от ауди е със същия диаметър като карбуратора и се слага между карбуратора и въздушния филтър . Кутията на въздушния се повдига с около 10 милиметра и не опира никъде. При мен се получи супер и карам така вече 3 години . Ако не се справиш звънни и ще премеря точните размери на плочката и дифузиора и ще ти ги дам за снимки не да обещая защото още съм нов във форума и не се оправям много добре . Успех
  12. Здавей колега, аз също карам D13 ка на газ и сложих плочка от ауди 80 някакъв карбуратор мисля че беше 1.6 и колата работи добре разхода също е добър. пробвах и с тръбички през тавата на въздушния филтър директно в карба но нищо не става не те съветвам за този вариант.
  13. Колега не се замисляй изобщо за газовата направо слагай, аз карам същата хонда вече две години на газ и нямам никакви проблеми при -10 градуса пали от четвърт, кара се само на газ и върви супер
  14. Колега, карай спокойно аз вече две години карам с изключен клапан и нямам проблеми. единствения недостатък е че като включа повече консуматори оборотите леко падат но само това иначе си работи супер.
×
×
  • Създай нов...