Jump to content

janyivanov

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно janyivanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Concerto 1.5i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Здравейте хора, незнам и вие дали имате същия проблем като моя но фаровете като ги ползвам постоянно през деня ми правят голям проблем с оборотите и с токовете. Дойде ми една гениална мисъл в главата и да попитам дали е възможно с някакво копче да могат да се редуцират силата на фаровете и после пак да се увеличават примерно за през ноща да са както трябва а през деня да са намалени
  2. Здравейте колеги имам едно питане относно добавките за маслото на двигателя коя бихте ми препоръчали за спиране на теч на масло защото почва пак да си ми яде а вече е мината прес основен ремонт и почна пак да харчи за това дайте някакъв съвет , за някоя добавка ?
  3. Каква е разликата между тези B1,B2 , ZX даже някъде видях из форума но така и не разбрах??? Имам и друго питане понеже искам да си сменя двигател с някаква резачка и монтьора каза че трябва да е D15 но тия B-та не ги разбирам ... Става въпрос за Honda Concerto 1.5 .... Благодаря предварително за support-а
  4. Здравейте маниаци на скоро ми хрумна гениалната идея да ви попитам това кончерто може ли да му се сложи климатик защото видях това http://bulgaria-auto.cars.bg/u540995 и останах много учуден някой да има идеи от къде се е появило това копче A/C и много се зачудих и а да питам как може и аз да си сложа на моят Концерт и горе-долу какви пари ще излезе ?
  5. А някакви идеи от къде мога да си ги набарам ?
  6. Става въпрос за Хонда Кончерто както сигорно вече знаете 1.5 бензинка 90 коня и се чудя как сега да и сложа тази екстра http://www37.zippyshare.com/v/89924021/file.html ? някакви предложения ?
  7. Да се похваля оправих теча сипах ето тази течност НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА а давам лично мое мнение за него http://www.fivestarautomotive.co.uk/ekmps/shops/fivestar/images/silverhook-radiator-stop-leak-82-p.jpg обаче в синьо продават го мисля,че навсякъде спря течовете и съм много доволен от него а да и парното вече работи много по добре
  8. Не съм сменял единствено газовия филтър, да бях пуснал на 4 да работи парното, включени фарове дълги , радио , задни нагреватели иии известно време е добре но после я няма никакви мисля си за смяна на мембрани и на филтър
  9. Става въпрос за Honda Concerto 1.5 моно инжекция Бензин/Газ като е ледена колата и я припаля държи около 1200-1800 оборота а лошото е,че след като загрее колата оборотите пък падат като изключа светлините парното и нагревателите за задния прозорец се повдигат до към 1000 а иначе като е добре загряна държат около 500-700 , ходих при майстор за газта той ми я центрова и след има няма някакво време пак сменях си акумулатора сменявах си и алтернатора моля ви дайте някакви предложения как да оправим тази работа ?
  10. http://go.aukro.bg/p...2079112788.htmlЗащото като се замисля не са кой знай какви пари едното излиза 1 лев обаче върши ли работа ?Както и тази джаджа http://go.aukro.bg/g...2088387118.html ?
  11. Значи трябва да разглобя волана и някаде зад волана в дясно тряя търся моторчето ии да гледам да го затегна некви зъбчета така ли ?
  12. Мерси а колега да кажеш някаква друга дума и за това че няма интервал от време?
  13. Здравейте имам едно питане изчезна ми интервала на чистачките и самата ръчка може да се дърпа нагоре надоло без никакво затруднение все едно е счупена но не е работи си само кадето бая трудно като я бутна напреде (към прозореца) директно се пуска първата фунцкия и вместо интервал имам постоянна работа на чистачките решение ? предложения ?
×
×
  • Създай нов...