Jump to content

honda-sivik

Фен
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от honda-sivik

  1. Франко - Aми ако реша да я продавам трябва да е в нашия район! Иначе как ще мине канали !
  2. Аз го смених двигателя, че и моя си гореше по 1л на 2000 км. но не съм го вписал в талона. Колата донор е Хонда сивик 1.8 а моята е фрв 1.8 Разликата е една цифра на двигателя. Имам двата талона на сивика, колата е бракувана . Та въпроса е дали ще успея да мина кат? Донора излезе читав не пипа масло вече 20 к км няма проблем.
  3. Здрасти, горе който е той е един. За него да в дясно е вътре в коша държи двигателя. От къде го поръчва?
  4. Здравейте имам проблем с тампона на двигателя вътре в коша . Смачкан е и ми тресе, някой сменял ли е колко струва тампона? Аз смених единия, който е под двигателя излезе ми 300 лева. Пригодихме от сивик 8 вътрешния но не можа да изкара и 5 хил км. Та ако някой е сменял или има за продаване да ми драсне.
  5. Здравейте, при мен беше така от релетата в модула. Сложих обикновени извадени извън модула и сега всичко е ок. Релетата струваха 20 лв със буксите заедно и малко парички на майстора за спойките. Трудното е самото вадене на модула. Както е писал колегата по горе зад бушоните се намира отнема около час вадене. Не ми работеше цялата лява линия.
  6. Здравейте, и при мен е така моята е фрв 1.8 бензин с газ на дълго няма проблем, стои си на 4 та чертичка, но вляза и в град и задръстване почва да вдига с 1 чертичка температурата. След около минута включва перките и сваля. Системата не е напомпана чува се едно фъштене в разширителя. Смених двигателя и пак е така загуба почти няма на антифриз, но разшерителя е празен. Какво да сменя освен водна помпа да пробвам или термостат не знам. Не е характерно да мърда стрелата на температурата според мен. Някой имал ли е такъв проблем ?
  7. Здравейте, малко прясна информация по темата с мигачите. Значи на мен ми се случи миналия месец спря ми лявата линия. Свалих си модула поръчах си 2 бр. обикновени релета със 5 пина модел 4120-1с-12v 40A . Също така им взех и готови букси да не се занимаван да ги запоявам. Цялата работа около 22.50 лв. със доставката и някой лев на майстора за запояване . Сега всичко е наред. Но играта със свалянето е ужасно бутлива. Много букси и нерви.
  8. Здравейте, при мен щяха да паднат гумите от скъсани тампони,и по точно тампоните на амуртесьорите, горе в ботуша. След смяната им колата стана стабилна и спря да хлора.. Смяната седна около 200 лв.
  9. Точно така е ,аз не обърнах внимание на звездичките ,който определят евро нормата и сега данъка ми е 90 лв.Мотора е 97 коня Хонда Хорнет 600кубика.Мотора ми е 2004г. и си има катализатор но, като няма определена категория по евро стандарта, си плащам все едно няма катализатор!
  10. http://bikerz.bg/viewtopic.php?f=17&t=14022
  11. Здравейте карам хорнет от 5 години.Мога да кажа смело ,че съм го убил от каране и няма никакви минуси.Минал съм около 40 хил км.Сменил съм два комплекта гуми накладки свещи и това е!С две ръце го препоръчвам!!!Моят бе внесен по поръчка от мен 2004 г. на 28 хил.км. дойде мотора при мен!Много удобен за градско каране и също така и за дълги пътувания .Аз правя преходи по 400 - 500 км за ден и няма проблем,верно ,че е гол но до 150 160 няма ядове!
  12. Здравейте колеги, някой сменал ли е въпросните амуртисьори на багажника??Нямам идея как да ги сваля , ако някой е сменял ,моля за помощ!!!!
  13. Маслото си е ATF Honda а за филтъра нямам идея,но ще попитам де!
  14. Здравейте отново така направих и аз смених 3.5 л. масло и нов филтър!Цената на филтъра е 80 лв. а на маслото по 38 лв.за литър
  15. И така по моята си тема в развитие! В Сливен ми направиха ново казанче на рдиатора и нова капачка,и всичко е ок само за 160 лв.
  16. Ок къде е 100 лв. В Интеркарс ми идва на 700 лв.понеже колата е автомат и маслото на кутията минава през него!
  17. Здравейте колеги спука ми се водния радиатор на хондата как да процедирам?Дали да купя нов ,който е около 1000 лв,или да ремонтирам стария? Колата е Фрв 1,8 автомат!!!
  18. А има ли филтър за смяна по кутията?
  19. Здравейте колеги ,имам питане относно масло за автоматична кутия на хонда фрв 1,8 .Какво масло да сложа и колко литра събира кутията?Четох някъде ,че не се сменя изцяло маслото ,а само частично,така ли е?
  20. Колеги моят на ФРВ то 2007 бензин 1.8 сам си променя часа .Нямам навигация ръчно го настройвам.И вече 2 пъти избързва,на какво може да се дължи?
  21. Първите 300 км изминати от жената,накефи се на автомата!
  22. Здеавей колега днес я вземам 1.8 автомат!
  23. И още се търси 1.8 FR-V .Има една в Бургас но е автомат.Как е автомата на тези коли?
  24. ОК дай да линковете да се огледам и там!
×
×
  • Създай нов...